Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LaPesteBlanca Once Tripas f.c.
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Berg passt de bal zonder na te denken. Niza rent richting de bal. Niza speelt de bal door. Pontiroli rent richting de bal. Pontiroli schiet op doel. Comizzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LaPesteBlanca - Once Tripas f.c. 0:1

7e minuut.
Daar is Rexon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rexon passt de bal zonder na te denken. Venera bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez is nu in balbezit. Páez schiet op doel. Gullota bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LaPesteBlanca - Once Tripas f.c. 1:1

10e minuut.
Rexon probeert naar een medespeler te passen. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Panguilef schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Panguilef krijgt een gele kaart. Páez raakt geblesseerd tijdens het duel. Venera met een snel genomen vrije trap. Páez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LaPesteBlanca - Once Tripas f.c. 2:1

20e minuut.
Alon geeft de bal voor. Daar is Rexon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pontiroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiapetta rent richting de bal. Chiapetta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ranzini onderschept slim de pass. Ranzini geeft de bal voor. Rexon met een sublieme pass. Klungelig pakt Páez de bal. Páez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Prieto controleert de bal met de borst. Prieto probeert naar een medespeler te passen. Páez rent richting de bal. Paillacar bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillacar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LaPesteBlanca - Once Tripas f.c. 3:1

32e minuut.
Venera met een sublieme pass. Paillacar rent richting de bal. Páez is nu in balbezit. Venera bereikt de bal nog maar net als eerste. Venera draait met de bal, schiet en ... Gullota bokst de bal weg.

35e minuut.
Berg met een snelle inworp. Epstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein speelt de bal door. Páez is nu in balbezit. Páez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Páez passt de bal in één keer door. Venera rent richting de bal. Panguilef tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Venera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Venera neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaPesteBlanca 39%, Once Tripas f.c. 61%.
LaPesteBlanca - Once Tripas f.c. 3:1

49e minuut.
Rexon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rexon passt de bal met de wreef. Páez rent richting de bal. Páez draait met de bal, schiet en ... Gullota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaPesteBlanca - Once Tripas f.c. 4:1

62e minuut.
Hossflang passt de bal in één keer door. Esnaider heeft problemen om de bal te vangen. Chiapetta rent richting de bal. Chiapetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LaPesteBlanca - Once Tripas f.c. 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaPesteBlanca 39%, Once Tripas f.c. 61%.
LaPesteBlanca - Once Tripas f.c. 4:2