Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pirata FC LOS BLANQUICELESTE
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciarlantte met een snelle inworp. Chosloco geeft een hoge lob. Parada is nu in balbezit. Parada schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirata FC - LOS BLANQUICELESTE 0:1

13e minuut.
Granoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vivot kopt de bal weg. Daar is Caturegli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montoreano rent richting de bal. Montoreano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Slapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Slapka met een sublieme pass. Carrió is nu in balbezit. Di Caroi is nu in balbezit. Di Caroi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Scapini onderschept slim de pass. Scapini met een sublieme pass. Daar is Chosloco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chosloco met een sublieme pass. Rothschild werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chosloco neemt de hoekschop. Slapka heeft problemen om de bal te vangen. Parada is nu in balbezit. Parada schiet op doel. Rothschild verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirata FC - LOS BLANQUICELESTE 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirata FC 50%, LOS BLANQUICELESTE 50%.
Pirata FC - LOS BLANQUICELESTE 0:2

46e minuut.
Scapini bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada is nu in balbezit. Parada met een sublieme pass. Chosloco bereikt de bal nog maar net als eerste. Chosloco geeft een lange en hoge pass. Rothschild probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Manfredi geeft een hoge lob. Courault heeft problemen om de bal te vangen. Montoreano is nu in balbezit. Di Caroi rent richting de bal. Di Caroi draait met de bal, schiet en ... Bigliardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bigliardi trapt de bal weg. Ciarlantte controleert de bal met de borst. Montoreano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoreano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Vivot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scapini onderschept slim de pass. Scapini met een sublieme pass. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Slapka met een sublieme pass. Vivot bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parada. Parada krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirata FC 45%, LOS BLANQUICELESTE 55%.
Pirata FC - LOS BLANQUICELESTE 0:2