Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
punta norte Otro
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Millalonco is nu in balbezit. Millalonco passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Vela de bal onder controle te krijgen. Squillacci is nu in balbezit. Squillacci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Davis kopt de bal weg. Daar is Millalonco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebbotaro rent richting de bal. Millalonco verovert de bal door een tackle van achteren. Millalonco schiet op doel. Otero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Illanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Illanes schiet op doel. Otero probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Squillacci rent richting de bal. Blumberg verovert de bal door een tackle van achteren. Vela verovert de bal door een tackle van achteren. Squillacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Squillacci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rodríguez Alcobendas met een sublieme pass. Parish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parish passt de bal met de wreef. Millalonco rent richting de bal. Millalonco draait met de bal, schiet en ... Otero bokst de bal weg.

39e minuut.
Reinhold is nu in balbezit. Millalonco verovert de bal door een tackle van achteren. Millalonco probeert naar een medespeler te passen. Illanes heeft problemen om de bal te vangen. Illanes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Illanes speelt de bal door. Klungelig pakt Squillacci de bal. Pichot onderschept slim de pass. Vela rent richting de bal. Vela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: punta norte 48%, Otro 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
punta norte - Otro 0:0

49e minuut.
Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombini bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombini geeft een hoge lob. Illanes is nu in balbezit. Illanes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Milinkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinkovic geeft de bal voor. Duncan kopt de bal weg. Illanes is nu in balbezit. Illanes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: punta norte 51%, Otro 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
punta norte - Otro 0:0