Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Once Tripas f.c. Pirata FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Panguilef speelt de bal door. Pastore rent richting de bal. Slapka met een sublieme pass. Pontiroli rent richting de bal. Pontiroli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Ranzini is nu in balbezit. Di Caroi onderschept slim de pass. Niza bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Caroi verovert de bal door een tackle van achteren. Di Caroi schiet op doel. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Niza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valdemarín rent richting de bal. Ranzini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ranzini krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Chaina rent richting de bal. Chaina passt de bal in één keer door. Di Caroi is nu in balbezit. Di Caroi schiet op doel. Graziani probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Montoreano onderschept slim de pass. Montoreano passt de bal in één keer door. Di Caroi rent richting de bal. Di Caroi schiet op doel. Gullota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Tripas f.c. - Pirata FC 0:1

39e minuut.
Dupraz geeft de bal voor. Vivot kopt de bal weg. Daar is Ranzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Caroi rent richting de bal. Di Caroi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Once Tripas f.c. 60%, Pirata FC 40%.
Once Tripas f.c. - Pirata FC 0:1

46e minuut.
Panguilef raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tascani komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Chaina bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaina speelt de bal door. Montoreano rent richting de bal. Di Caroi is nu in balbezit. Di Caroi haalt uit met een fantastische trap. Gullota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Pontiroli verovert de bal door een tackle van achteren. Pontiroli speelt de bal door. Chiapetta is nu in balbezit. Chiapetta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dupraz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Once Tripas f.c. - Pirata FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Once Tripas f.c. 49%, Pirata FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Once Tripas f.c. - Pirata FC 1:1