Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS BLANQUICELESTE LaPesteBlanca
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 28.1
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Scapini is nu in balbezit. Scapini passt de bal in één keer door. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada haalt uit met een fantastische trap. Comizzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS BLANQUICELESTE - LaPesteBlanca 1:0

9e minuut.
Venera passt de bal in één keer door. Epstein geeft een hoge lob. Klungelig pakt Granoni de bal. Páez is nu in balbezit. Páez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LOS BLANQUICELESTE - LaPesteBlanca 1:1

22e minuut.
Scapini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rexon onderschept slim de pass. Rexon probeert naar een medespeler te passen. Páez rent richting de bal. Páez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Prieto is nu in balbezit. Inworp. Ciarlantte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scapini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapini schiet op doel. Comizzo bokst de bal weg.

33e minuut.
Caggiano geeft de bal voor. Rexon rent richting de bal. Rexon geeft een hoge lob. Daar is Kelvray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelvray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Granoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Granoni passt de bal zonder na te denken. Kelvray bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez rent richting de bal. Páez draait met de bal, schiet en ... Bigliardi bokst de bal weg.

39e minuut.
Chosloco onderschept slim de pass. Chosloco speelt de bal door. Scapini is nu in balbezit. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez passt de bal met de wreef. Venera probeert naar een medespeler te passen. Kelvray is nu in balbezit. Kelvray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOS BLANQUICELESTE - LaPesteBlanca 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS BLANQUICELESTE 57%, LaPesteBlanca 43%.
LOS BLANQUICELESTE - LaPesteBlanca 1:2

61e minuut.
Rexon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scapini rent richting de bal. Rexon begaat een overtreding. Rexon krijgt een gele kaart. Scapini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Scapini kan niet meer verder spelen. Fridman komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Daar is Caturegli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rexon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rexon passt de bal zonder na te denken. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kelvray geeft een lange en hoge pass. Venera bereikt de bal nog maar net als eerste. Venera draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Páez de bal. Kelvray rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rexon rent richting de bal. Kelvray is nu in balbezit. Páez is nu in balbezit. Páez draait met de bal, schiet en ... Bigliardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Caturegli is nu in balbezit. Caturegli passt de bal zonder na te denken. Alon geeft een lange en hoge pass. Venera rent richting de bal. Venera geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Alon bereikt de bal nog maar net als eerste. Alon speelt de bal door. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LOS BLANQUICELESTE - LaPesteBlanca 1:3

89e minuut.
Bigliardi speelt de bal door. Rexon rent richting de bal. Fridman maakt een afschuwelijke overtreding. Fridman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS BLANQUICELESTE 69%, LaPesteBlanca 31%.
LOS BLANQUICELESTE - LaPesteBlanca 1:3