Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LaPesteBlanca LOS BLANQUICELESTE
433 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 15.6
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Rexon rent richting de bal. Scapini begaat een overtreding. Rexon raakt geblesseerd tijdens het duel. Rexon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Páez rent richting de bal. Páez draait met de bal, schiet en ... Bigliardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaPesteBlanca - LOS BLANQUICELESTE 1:0

14e minuut.
Alon rent richting de bal. Alon geeft een lange en hoge pass. Daar is Caturegli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parada rent richting de bal. Parada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ciarlantte speelt de bal door. Alon is nu in balbezit. Parada verovert de bal door een tackle van achteren. Parada schiet op doel. Comizzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Scapini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rexon speelt de bal door. Venera is nu in balbezit. Venera draait met de bal, schiet en ... Bigliardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaPesteBlanca - LOS BLANQUICELESTE 2:0

32e minuut.
Venera bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez rent richting de bal. Venera rent richting de bal. Venera haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Caggiano de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
LaPesteBlanca - LOS BLANQUICELESTE 3:0

36e minuut.
Courault rent richting de bal. Courault geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Epstein met de inworp. Kelvray geeft een lange en hoge pass. Bigliardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LaPesteBlanca - LOS BLANQUICELESTE 4:0

39e minuut.
Venera bereikt de bal nog maar net als eerste. Venera geeft een hoge lob. Páez heeft problemen om de bal te vangen. Páez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Ciarlantte rent richting de bal. Venera verovert de bal door een tackle van achteren. Venera speelt de bal door. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez haalt uit met een fantastische trap. Bigliardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Courault geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Epstein met de inworp. Kelvray geeft een lange en hoge pass. Páez springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaPesteBlanca 36%, LOS BLANQUICELESTE 64%.
LaPesteBlanca - LOS BLANQUICELESTE 4:0

48e minuut.
Rexon met een sublieme pass. Venera is nu in balbezit. Páez rent richting de bal. Kelvray rent richting de bal. Kelvray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Caturegli probeert naar een medespeler te passen. Argüello is nu in balbezit. Argüello geeft de bal voor. Venera is nu in balbezit. Venera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Kelvray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caturegli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelvray begaat een overtreding. Kelvray krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Esnaider heeft problemen om de bal te vangen. Scapini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rexon. Scapini raakt geblesseerd tijdens het duel. Caturegli komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Alon met een sublieme pass. Rexon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rexon geeft een lange en hoge pass. Kelvray rent richting de bal. Kelvray geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Bigliardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaPesteBlanca 33%, LOS BLANQUICELESTE 67%.
LaPesteBlanca - LOS BLANQUICELESTE 4:0