Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
punta norte AllBoys&Pepe
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Pichot rent richting de bal. Milla verovert de bal door een tackle van achteren. Milla met een sublieme pass. Caruso geeft een hoge lob. Camargo springt en kopt de bal. Bustos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Blumberg onderschept slim de pass. Blumberg geeft de bal voor. Daar is Illanes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millalonco is nu in balbezit. Millalonco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Valdano trapt de bal weg van het doel. Elchechoury kopt de bal weg. Milla met een sublieme pass. Camargo is nu in balbezit. Camargo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Milla geeft de bal voor. Klungelig pakt Caruso de bal. Caruso geeft een lange en hoge pass. Camargo is nu in balbezit. Camargo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
punta norte - AllBoys&Pepe 0:1

44e minuut.
Pichot rent richting de bal. Caruso verovert de bal door een tackle van achteren. Caruso probeert naar een medespeler te passen. Milla heeft problemen om de bal te vangen. Milla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: punta norte 58%, AllBoys&Pepe 42%.
punta norte - AllBoys&Pepe 0:1

56e minuut.
Camargo onderschept slim de pass. Pichot is nu in balbezit. Camargo verovert de bal door een tackle van achteren. Milla rent richting de bal. Milla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bustos trapt de bal weg van het doel. Millalonco kopt de bal weg. Costanzo kan de bal niet met de borst controleren. Illanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Illanes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Blumberg geeft de bal voor. Illanes is nu in balbezit. Costanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Illanes onderschept slim de pass. Illanes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Etchecopar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pompei rent richting de bal. Illanes verovert de bal door een tackle van achteren. Millalonco bereikt de bal nog maar net als eerste. Millalonco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: punta norte 48%, AllBoys&Pepe 52%.
punta norte - AllBoys&Pepe 0:1