Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pirata FC Estudiantes4
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Slapka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rodini rent richting de bal. Liniers verovert de bal door een tackle van achteren. Liniers haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Formica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rothschild probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Rodini passt de bal zonder na te denken. Montoreano bereikt de bal nog maar net als eerste. Possetto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Possetto krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Valdemarín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montoreano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guarella. Montoreano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Montoreano neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vivot rent richting de bal. Possetto onderschept slim de pass. Possetto met een sublieme pass. Formica is nu in balbezit. Formica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Guarella kopt de bal weg. Daar is Vivot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Formica is nu in balbezit. Formica schiet op doel. Dupraz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirata FC - Estudiantes4 0:1

31e minuut.
Montoreano rent richting de bal. Possetto onderschept slim de pass. Possetto probeert naar een medespeler te passen. Fanesi is nu in balbezit. Fanesi speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Liniers is nu in balbezit. Liniers met een sublieme pass. Formica heeft problemen om de bal te vangen. Formica draait met de bal, schiet en ... Rothschild werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirata FC - Estudiantes4 0:2

36e minuut.
Montoreano speelt de bal door. Rodini rent richting de bal. Liniers onderschept slim de pass. Formica bereikt de bal nog maar net als eerste. Formica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirata FC 52%, Estudiantes4 48%.
Pirata FC - Estudiantes4 0:2

49e minuut.
Guarella met een sublieme pass. Formica heeft problemen om de bal te vangen. Slapka is nu in balbezit. Formica is nu in balbezit. Formica draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Possetto is nu in balbezit. Vivot met een sublieme pass. Llufken atu is nu in balbezit. Formica onderschept slim de pass. Formica draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirata FC - Estudiantes4 0:3

70e minuut.
Slapka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calbullanca met een snelle inworp. Liniers bereikt de bal nog maar net als eerste. Liniers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Arana geeft een hoge lob. Inworp. Chaina met de inworp. Montoreano is nu in balbezit. Montoreano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Manfredi is nu in balbezit. Manfredi passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Possetto de bal onder controle te krijgen. Montoreano rent richting de bal. Montoreano draait met de bal, schiet en ... Sambueza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirata FC 42%, Estudiantes4 58%.
Pirata FC - Estudiantes4 0:3