Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Once Tripas f.c. Otro
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Niza rent richting de bal. Vela verovert de bal door een tackle van achteren. Vela draait met de bal, schiet en ... Domínguez probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Tripas f.c. - Otro 0:1

28e minuut.
Castañeira probeert naar een medespeler te passen. Niza is nu in balbezit. Squillacci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Squillacci krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Pontiroli is nu in balbezit. Pontiroli speelt de bal door. Chiapetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiapetta draait met de bal, schiet en ... Milinkovic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Otero bokst de bal weg.

33e minuut.
Rebbotaro verovert de bal door een tackle van achteren. Niza is nu in balbezit. Rebbotaro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rebbotaro krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Tascani verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pontiroli de bal. Tascani probeert naar een medespeler te passen. Chiapetta rent richting de bal. Chiapetta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Once Tripas f.c. 45%, Otro 55%.
Once Tripas f.c. - Otro 0:1

51e minuut.
Wons verovert de bal door een tackle van achteren. Wons geeft een hoge lob. Milinkovic heeft problemen om de bal te vangen. Chiapetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiapetta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Tascani speelt de bal door. Klungelig pakt Pontiroli de bal. Pontiroli passt de bal in één keer door. Chiapetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiapetta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Once Tripas f.c. - Otro 1:1

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Rebbotaro de bal onder controle te krijgen. Tascani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Milinkovic de bal. Pontiroli is nu in balbezit. Pontiroli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Ranzini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quaranta met de inworp. Vela is nu in balbezit. Vela geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Once Tripas f.c. 48%, Otro 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Once Tripas f.c. - Otro 1:1