Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS BLANQUICELESTE AllBoys&Pepe
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Estrugamou bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrugamou geeft de bal voor. Albera heeft problemen om de bal te vangen. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Milla bereikt de bal nog maar net als eerste. Milla passt de bal in één keer door. Caggiano is nu in balbezit. Camargo verovert de bal door een tackle van achteren. Camargo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rocha kopt de bal weg. Scapini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapini passt de bal in één keer door. Parada rent richting de bal. Parada draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LOS BLANQUICELESTE - AllBoys&Pepe 1:0

27e minuut.
Godoy schiet op doel. Courault heeft problemen om de bal te vangen. Bigliardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Caruso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milla probeert de bal met de borst te controleren. Ciarlantte rent richting de bal. Milla is nu in balbezit. Milla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bigliardi trapt de bal weg van het doel. Ciarlantte kopt de bal weg. Scapini probeert naar een medespeler te passen. Parada is nu in balbezit. Parada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOS BLANQUICELESTE - AllBoys&Pepe 2:0

44e minuut.
Luft geeft de bal voor. Caggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camargo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS BLANQUICELESTE 56%, AllBoys&Pepe 44%.
LOS BLANQUICELESTE - AllBoys&Pepe 2:0

54e minuut.
Albera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Estrugamou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scapini rent richting de bal. Scapini geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Scapini is nu in balbezit. Scapini met een sublieme pass. Klungelig pakt Rocha de bal. Milla is nu in balbezit. Milla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Parada is nu in balbezit. Costanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada verovert de bal door een tackle van achteren. Parada haalt uit met een fantastische trap. Valdano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS BLANQUICELESTE - AllBoys&Pepe 3:0

72e minuut.
Caturegli rent richting de bal. Caturegli passt de bal met de wreef. Scapini bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada rent richting de bal. Parada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ciarlantte geeft de bal voor. Cendoya kopt de bal weg. Luft probeert de bal met de borst te controleren. Scapini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Eve rent richting de bal. Eve geeft de bal voor. Granoni kopt de bal weg. Chosloco bereikt de bal nog maar net als eerste. Chosloco geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Godoy passt de bal zonder na te denken. Caggiano rent richting de bal. Caggiano geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Caruso neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS BLANQUICELESTE 44%, AllBoys&Pepe 56%.
LOS BLANQUICELESTE - AllBoys&Pepe 3:0