Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GUARDA CON EL 9 beccar
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Stemberg is nu in balbezit. Lorenzetti onderschept slim de pass. Lorenzetti speelt de bal door. Likanlewful is nu in balbezit. Likanlewful haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mellich verovert de bal door een tackle van achteren. Mellich geeft de bal voor. Daar is Likanlewful, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Likanlewful schiet op doel. Percudani probeert de bal aan de voet te houden. Rosas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Krupzky rent richting de bal. Krupzky probeert naar een medespeler te passen. Likanlewful is nu in balbezit. Krupzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupzky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GUARDA CON EL 9 - beccar 1:0

17e minuut.
Ayerza passt de bal met de wreef. Hazeldine rent richting de bal. Lorenzetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lorenzetti krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Inworp. Buratti met de inworp. Krupzky is nu in balbezit. Krupzky haalt uit met een fantastische trap. Zabaleta kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Percudani geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buratti met de inworp. Krupzky rent richting de bal. Krupzky schiet op doel. Rosas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Daar is Mellich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stragnaro is nu in balbezit. Stragnaro geeft de bal voor. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Esmerado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stemberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemberg passt de bal zonder na te denken. Hazeldine rent richting de bal. Hazeldine draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUARDA CON EL 9 47%, beccar 53%.
GUARDA CON EL 9 - beccar 1:0

62e minuut.
Percudani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zabaleta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krupzky is nu in balbezit. Krupzky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Stemberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemberg probeert naar een medespeler te passen. Mellich rent richting de bal. Hazeldine onderschept slim de pass. Hazeldine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Likanlewful rent richting de bal. Krupzky is nu in balbezit. Likanlewful rent richting de bal. Likanlewful schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GUARDA CON EL 9 - beccar 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUARDA CON EL 9 47%, beccar 53%.
GUARDA CON EL 9 - beccar 2:0