Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GUARDA CON EL 9 Racing4
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Buratti onderschept slim de pass. Buratti met een sublieme pass. Likanlewful is nu in balbezit. Likanlewful schiet op doel. Na een snelle pass probeert Farragut de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Krupzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Likanlewful rent richting de bal. Krupzky rent richting de bal. Likanlewful rent richting de bal. Likanlewful haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Vulich geeft een hoge lob. Inworp. Zabaleta met de inworp. Krupzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupzky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zabaleta passt de bal in één keer door. Krupzky rent richting de bal. Krupzky speelt de bal door. Likanlewful is nu in balbezit. Likanlewful draait met de bal, schiet en ... Guerberoff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GUARDA CON EL 9 - Racing4 1:0

19e minuut.
Gullota rent richting de bal. Vitali is nu in balbezit. Gullota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gullota krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Farragut geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buratti met een snelle inworp. Krupzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupzky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Llauquen geeft een hoge lob. Claramunt heeft problemen om de bal te vangen. Beraldi rent richting de bal. Forster rent richting de bal. Forster draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUARDA CON EL 9 44%, Racing4 56%.
GUARDA CON EL 9 - Racing4 1:0

52e minuut.
Lorenzetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forster bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzetti onderschept slim de pass. Krupzky is nu in balbezit. Krupzky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Zabaleta rent richting de bal. Bernardello geeft een lange en hoge pass. Buratti kopt de bal weg. Likanlewful is nu in balbezit. Likanlewful schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GUARDA CON EL 9 - Racing4 2:0

72e minuut.
Fradua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gullota bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitali begaat een overtreding. Vitali krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Krupzky is nu in balbezit. Vulich speelt de bal door. Buratti geeft een lange en hoge pass. Krupzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupzky draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GUARDA CON EL 9 - Racing4 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUARDA CON EL 9 41%, Racing4 59%.
GUARDA CON EL 9 - Racing4 3:0