Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teatinos FC Pal arrastre
Normal Tactiek ultima
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 42.4
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Yedigaryan passt de bal met de wreef. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu speelt de bal door. Barnaba is nu in balbezit. Barnaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teatinos FC - Pal arrastre 0:1

13e minuut.
Mijares geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yedigaryan met de inworp. Pirrung is nu in balbezit. Pirrung geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pirrung is nu in balbezit. Pirrung haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mijares de bal onder controle te krijgen. Vassermann rent richting de bal. Vassermann haalt uit met een fantastische trap. de Loma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Vassermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassermann geeft een lange en hoge pass. Daar is de la Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barnaba rent richting de bal. Barnaba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ţicleanu met een sublieme pass. Vassermann rent richting de bal. Vassermann passt de bal met de wreef. Barnaba rent richting de bal. Barnaba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Psalidas geeft een hoge lob. Yedigaryan rent richting de bal. Postigo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Postigo krijgt een gele kaart. Yedigaryan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pirrung neemt de penalty, wat een uithaal! de Loma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
de Loma met een sublieme pass. Quanzhong kopt de bal weg. Barnaba heeft problemen om de bal te vangen. Pirrung rent richting de bal. Pirrung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teatinos FC - Pal arrastre 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teatinos FC 84%, Pal arrastre 16%.
Teatinos FC - Pal arrastre 0:2

47e minuut.
Barnaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijares bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnaba onderschept slim de pass. Barnaba schiet op doel. de Loma probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
de Loma trapt de bal weg van het doel. Vassermann kopt de bal weg. Daar is de la Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barnaba rent richting de bal. Barnaba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Daar is Yedigaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yedigaryan passt de bal in één keer door. Barnaba is nu in balbezit. Pirrung bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Quanzhong kopt de bal weg. Klungelig pakt Gómez León de bal. Barnaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnaba schiet op doel. de Loma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teatinos FC - Pal arrastre 0:3

59e minuut.
Mijares geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yedigaryan met een snelle inworp. Pirrung is nu in balbezit. Pirrung geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barnaba rent richting de bal. Barnaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teatinos FC - Pal arrastre 0:4

61e minuut.
Malo kan de bal niet met de borst controleren. Pirrung is nu in balbezit. Pirrung met een sublieme pass. Barnaba is nu in balbezit. Barnaba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Ţicleanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vassermann heeft problemen om de bal te vangen. Barcala rent richting de bal. Vassermann verovert de bal door een tackle van achteren. Vassermann geeft een lange en hoge pass. de Loma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barnaba rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Vassermann met de inworp. Ţicleanu geeft de bal voor. Barnaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teatinos FC - Pal arrastre 0:5

74e minuut.
Barnaba passt de bal met de wreef. Pirrung bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrung passt de bal met de wreef. Barnaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnaba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
de la Vega geeft de bal voor. Inworp. Vassermann met de inworp. Pirrung rent richting de bal. Pirrung haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. de Loma maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Yedigaryan rent richting de bal. Yedigaryan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ţicleanu speelt de bal door. Vassermann is nu in balbezit. Vassermann passt de bal met de wreef. Quanzhong rent richting de bal. Quanzhong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teatinos FC - Pal arrastre 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teatinos FC 82%, Pal arrastre 18%.
Teatinos FC - Pal arrastre 0:6