Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teatinos FC CORDOBA FUTSAL
Normal Tactiek ataque
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 39.5
slecht Schieten solide
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Malo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raden verovert de bal door een tackle van achteren. Raden passt de bal zonder na te denken. Fren is nu in balbezit. Fren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Raden passt de bal zonder na te denken. Fren is nu in balbezit. Vandenhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenhout schiet op doel. Mijares probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. López Domínguez neemt de hoekschop. Gorząd springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Zinni probeert naar een medespeler te passen. Daar is López Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Domínguez met een sublieme pass. Fren is nu in balbezit. Fren haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Fren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gómez León rent richting de bal. Fren verovert de bal door een tackle van achteren. Vandenhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenhout schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Gorząd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcala rent richting de bal. Gorząd onderschept slim de pass. Gorząd haalt uit met een fantastische trap. Vandenhout kopt de bal weg. De bal raakt de paal. de Loma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Raden is nu in balbezit. Raden probeert naar een medespeler te passen. Vandenhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenhout draait met de bal, schiet en ... Mijares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Malo is nu in balbezit. Malo speelt de bal door. López Domínguez speelt de bal door. Vandenhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenhout draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teatinos FC - CORDOBA FUTSAL 0:1

25e minuut.
López Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Fren rent richting de bal. Fren probeert naar een medespeler te passen. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd draait met de bal, schiet en ... de Loma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Raden kopt de bal weg. Raden bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcala rent richting de bal. Zinni verovert de bal door een tackle van achteren. Zinni geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mijares rent richting de bal. Vandenhout onderschept slim de pass. Fren bereikt de bal nog maar net als eerste. Fren schiet op doel. de Loma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Teatinos FC - CORDOBA FUTSAL 0:2

41e minuut.
Daar is Gómez León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Domínguez is nu in balbezit. López Domínguez passt de bal in één keer door. Fren rent richting de bal. Fren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teatinos FC 77%, CORDOBA FUTSAL 23%.
Teatinos FC - CORDOBA FUTSAL 0:2

46e minuut.
Malo rent richting de bal. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd passt de bal zonder na te denken. Fren is nu in balbezit. Fren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teatinos FC - CORDOBA FUTSAL 0:3

49e minuut.
Raden speelt de bal door. López Domínguez is nu in balbezit. López Domínguez passt de bal zonder na te denken. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd draait met de bal, schiet en ... de Loma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fren is nu in balbezit. Fren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teatinos FC - CORDOBA FUTSAL 0:4

51e minuut.
Klungelig pakt de la Vega de bal. Barcala geeft een lange en hoge pass. Raden kopt de bal weg. Vandenhout rent richting de bal. Vandenhout haalt uit met een fantastische trap. de Loma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Teatinos FC - CORDOBA FUTSAL 0:5

54e minuut.
Daar is Vandenhout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez León rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vandenhout. Vandenhout krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Mijares geeft een lange en hoge pass. Puč kopt de bal weg. Klungelig pakt Postigo de bal. López Domínguez is nu in balbezit. López Domínguez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Barcala probeert naar een medespeler te passen. Mijares rent richting de bal. Fren onderschept slim de pass. Vandenhout rent richting de bal. Vandenhout draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Zeiger rent richting de bal. Zeiger geeft een lange en hoge pass. Postigo kopt de bal weg. Fren rent richting de bal. Fren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Raden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zinni geeft de bal voor. Vandenhout rent richting de bal. Vandenhout haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
López Domínguez passt de bal in één keer door. Fren is nu in balbezit. Fren passt de bal met de wreef. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Raden met een sublieme pass. Fren rent richting de bal. Fren passt de bal met de wreef. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teatinos FC - CORDOBA FUTSAL 0:6

80e minuut.
Gorząd is nu in balbezit. de la Vega rent richting de bal. Gorząd onderschept slim de pass. Gorząd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teatinos FC - CORDOBA FUTSAL 0:7

84e minuut.
Zinni rent richting de bal. Zinni passt de bal met de wreef. Raden bereikt de bal nog maar net als eerste. Raden passt de bal in één keer door. Zinni geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Domínguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zinni rent richting de bal. Zinni geeft een hoge lob. Daar is de la Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Teatinos FC - CORDOBA FUTSAL 0:8

88e minuut.
Raden speelt de bal door. López Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Domínguez geeft de bal voor. Vandenhout rent richting de bal. Vandenhout haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de Loma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teatinos FC 85%, CORDOBA FUTSAL 15%.
Teatinos FC - CORDOBA FUTSAL 0:8