Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarragona Wolves 3rose
Wolves 4-3-3 Tactiek 352
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
33.6 gemiddelde waardering 17
good Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Vass is nu in balbezit. Vass passt de bal in één keer door. Wiśniowiecki is nu in balbezit. Wiśniowiecki haalt uit met een fantastische trap. Ambrós probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Marrero geeft een lange en hoge pass. Bertrán is nu in balbezit. Cserhalmi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cserhalmi krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Salah maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wiśniowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wiśniowiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - 3rose 1:0

10e minuut.
Tocornal met een harde bal richting middenveld. Palencia kopt de bal weg. Itaipú bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaipú draait met de bal, schiet en ... Tocornal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - 3rose 2:0

14e minuut.
Cserhalmi geeft de bal voor. Szokol kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wiśniowiecki de bal onder controle te krijgen. Wiśniowiecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - 3rose 3:0

18e minuut.
Vass passt de bal in één keer door. Szokol rent richting de bal. Marrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Szokol verovert de bal door een tackle van achteren. Szokol geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Szokol probeert naar een medespeler te passen. Krček bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krček is nu in balbezit. Krček draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Wiśniowiecki is nu in balbezit. Wiśniowiecki passt de bal in één keer door. Krček is nu in balbezit. Krček schiet op doel. Ambrós probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Krček rent richting de bal. Daar is Wiśniowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krček rent richting de bal. Krček draait met de bal, schiet en ... Tocornal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - 3rose 4:0

33e minuut.
Quintana García geeft de bal voor. Díaz Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Barbón geeft de bal voor. Krček rent richting de bal. Krček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - 3rose 5:0

37e minuut.
Choina passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Salah de bal. Barbón is nu in balbezit. Barbón geeft een hoge lob. Ambrós heeft problemen om de bal te vangen. Tocornal bokst de bal weg.

41e minuut.
Choina bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah onderschept slim de pass. Barbón speelt de bal door. Wiśniowiecki is nu in balbezit. Wiśniowiecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wiśniowiecki onderschept slim de pass. Wiśniowiecki passt de bal zonder na te denken. Krček rent richting de bal. Krček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - 3rose 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarragona Wolves 24%, 3rose 76%.
Tarragona Wolves - 3rose 6:0

50e minuut.
Szokol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass passt de bal in één keer door. Wiśniowiecki is nu in balbezit. Wiśniowiecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cserhalmi geeft een hoge lob. Barbón kopt de bal weg. Klungelig pakt Ramos Cívico de bal. Krček is nu in balbezit. Krček draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Barbón met een sublieme pass. Krček bereikt de bal nog maar net als eerste. Krček probeert naar een medespeler te passen. Wiśniowiecki is nu in balbezit. Wiśniowiecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Marrero probeert naar een medespeler te passen. Palencia is nu in balbezit. Palencia geeft een lange en hoge pass. Krček bereikt de bal nog maar net als eerste. Krček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Vass onderschept slim de pass. Vass met een sublieme pass. Szokol met een sublieme pass. Daar is Wiśniowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiśniowiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - 3rose 7:0

77e minuut.
Itaipú met een snelle inworp. Barbón is nu in balbezit. Choina begaat een overtreding. Barbón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Barbón neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Barbón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbón probeert naar een medespeler te passen. Krček bereikt de bal nog maar net als eerste. Krček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - 3rose 8:0

85e minuut.
Barbón met een sublieme pass. Vass rent richting de bal. Vass passt de bal met de wreef. Szokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Szokol geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wiśniowiecki rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vass speelt de bal door. Daar is Szokol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szokol met een sublieme pass. Wiśniowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniowiecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Barbón is nu in balbezit. Barbón geeft een hoge lob. Krček kopt de bal weg. Krček rent richting de bal. Krček draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarragona Wolves 27%, 3rose 73%.
Tarragona Wolves - 3rose 8:0