Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Equipo A Dunder Mifflin
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Pradales rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varela. Pradales raakt geblesseerd tijdens het duel. Pradales met een snel genomen vrije trap. Daar is Luke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grande rent richting de bal. Grande haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Tello Jorge onderschept slim de pass. Cánovas rent richting de bal. Cánovas passt de bal met de wreef. Encaje rent richting de bal. Encaje haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Varela rent richting de bal. Varela passt de bal zonder na te denken. Cánovas rent richting de bal. Encaje is nu in balbezit. Encaje schiet op doel. Aulestia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Pérez Serer speelt de bal door. Pradales heeft problemen om de bal te vangen. Cánovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Encaje is nu in balbezit. Encaje draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo A - Dunder Mifflin 0:1

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gómez-Cano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Álvarez Barbón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Encaje is nu in balbezit. Encaje draait met de bal, schiet en ... Aulestia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Ateca geeft een hoge lob. Inworp. Muñoz Muñoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Encaje bereikt de bal nog maar net als eerste. Encaje haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Equipo A 57%, Dunder Mifflin 43%.
El Equipo A - Dunder Mifflin 0:1

71e minuut.
Elvira rent richting de bal. Tuñón rent richting de bal. Tuñón speelt de bal door. Grande rent richting de bal. Grande draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ateca passt de bal zonder na te denken. Tuñón is nu in balbezit. Met opzet legt Elvira zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Elvira moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Elvira schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Equipo A 60%, Dunder Mifflin 40%.
El Equipo A - Dunder Mifflin 0:1