Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supercomecocos FC Galiza
2016-532bas Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Planck geeft een lange en hoge pass. Daar is Coronil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batallé is nu in balbezit. Selymes verovert de bal door een tackle van achteren. Selymes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Supercomecocos - FC Galiza 1:0

4e minuut.
Selymes onderschept slim de pass. Selymes met een sublieme pass. Berent rent richting de bal. Berent haalt uit met een fantastische trap. Alves maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Alves speelt de bal door. Rebosio is nu in balbezit. de Farias verovert de bal door een tackle van achteren. de Farias geeft een lange en hoge pass. Selymes maakt een snoekduik en kopt de bal. Alves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
de Farias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Planck rent richting de bal. Planck geeft een hoge lob. Selymes rent richting de bal. Selymes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supercomecocos - FC Galiza 2:0

10e minuut.
Coronil geeft een lange en hoge pass. Sánchez Trabado is nu in balbezit. Inworp. Simonin met de inworp. de Farias geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pañeda passt de bal zonder na te denken. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent passt de bal met de wreef. Selymes rent richting de bal. Selymes schiet op doel. Alves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Planck speelt de bal door. de Farias is nu in balbezit. de Farias passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Berent de bal. Berent schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Supercomecocos - FC Galiza 3:0

17e minuut.
Pañeda probeert naar een medespeler te passen. Selymes is nu in balbezit. Selymes geeft een hoge lob. Berent rent richting de bal. Berent schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Berent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronco rent richting de bal. Selymes onderschept slim de pass. Selymes draait met de bal, schiet en ... Alves werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supercomecocos - FC Galiza 4:0

20e minuut.
Coronil geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt de Farias de bal. de Farias passt de bal zonder na te denken. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
de Farias passt de bal zonder na te denken. Daar is Gurrutxaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berent rent richting de bal. Selymes is nu in balbezit. Selymes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sánchez Trabado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Trabado geeft een lange en hoge pass. Llompart probeert de bal aan de voet te houden. Oca is nu in balbezit. Oca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
de Farias passt de bal in één keer door. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes speelt de bal door. Berent is nu in balbezit. Berent draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Selymes met een sublieme pass. Berent rent richting de bal. Berent passt de bal in één keer door. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes schiet op doel. Alves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vilaseca Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Vilaseca Arroyo probeert naar een medespeler te passen. Planck probeert naar een medespeler te passen. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supercomecocos - FC Galiza 5:0

44e minuut.
Klungelig pakt Oca de bal. Selymes rent richting de bal. Selymes met een sublieme pass. Berent rent richting de bal. Berent draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Supercomecocos - FC Galiza 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supercomecocos 22%, FC Galiza 78%.
Supercomecocos - FC Galiza 6:0

50e minuut.
Berent rent richting de bal. Coronil rent richting de bal. Berent schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Berent krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Berent schiet op doel. Coronil probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. de Farias geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Berent krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Planck speelt de bal door. Berent met een sublieme pass. Selymes speelt de bal door. Berent rent richting de bal. Berent haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Selymes passt de bal zonder na te denken. Berent rent richting de bal. Berent passt de bal zonder na te denken. Selymes is nu in balbezit. Selymes haalt uit met een fantastische trap. Alves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Selymes passt de bal in één keer door. de Farias heeft problemen om de bal te vangen. de Farias probeert naar een medespeler te passen. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Supercomecocos - FC Galiza 7:0

63e minuut.
Pañeda is nu in balbezit. Pañeda geeft een hoge lob. Gurrutxaga kopt de bal weg. Berent is nu in balbezit. Berent haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes geeft de bal voor. Berent kan de bal niet met de borst controleren. Berent schiet op doel. Alves probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Supercomecocos - FC Galiza 8:0

73e minuut.
Oca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Viñuela komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Batallé probeert naar een medespeler te passen. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck passt de bal met de wreef. Daar is Berent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berent draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Planck is nu in balbezit. Planck geeft de bal voor. Rebosio heeft problemen om de bal te vangen. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent geeft een lange en hoge pass. Alves verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supercomecocos 29%, FC Galiza 71%.
Supercomecocos - FC Galiza 8:0