Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Amigó Beto
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Daar is Ciendones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caballero Herreros rent richting de bal. Caballero Herreros passt de bal met de wreef. Craviotto rent richting de bal. Craviotto draait met de bal, schiet en ... Montes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Parra López bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra López passt de bal in één keer door. García Sendín kan de bal niet met de borst controleren. Suárez Cartoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Cartoy draait met de bal, schiet en ... Molinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
García Guerrero rent richting de bal. García Guerrero speelt de bal door. Caballero Herreros bereikt de bal nog maar net als eerste. Craviotto rent richting de bal. Craviotto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Parra López verovert de bal door een tackle van achteren. Parra López passt de bal met de wreef. Colinas Ferreras is nu in balbezit. Colinas Ferreras geeft een lange en hoge pass. Suárez Cartoy maakt een snoekduik en kopt de bal. Molinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Parra López probeert de bal aan de voet te houden. Alonso Coves is nu in balbezit. Alonso Coves met een sublieme pass. Craviotto rent richting de bal. Craviotto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Tallada bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Figaredo onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Noguer Planas. Álvarez Figaredo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Álvarez Figaredo kan niet meer verder spelen. Chilet komt het veld opgelopen. García Sendín met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Mancisidor is nu in balbezit. Casas Andades tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mancisidor raakt geblesseerd tijdens het duel. Mancisidor met een snel genomen vrije trap. Ciendones is nu in balbezit. Craviotto verovert de bal door een tackle van achteren. Craviotto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Amigó 64%, Beto 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD Amigó - Beto 0:0

49e minuut.
Montes met een harde bal richting middenveld. García Sendín kopt de bal weg. Alonso Coves probeert naar een medespeler te passen. Casas Andades heeft problemen om de bal te vangen. Casas Andades geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Caballero Herreros bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero Herreros geeft een lange en hoge pass. García Guerrero is nu in balbezit. García Guerrero draait met de bal, schiet en ... Ciendones probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bertomeu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Noguer Planas rent richting de bal. Noguer Planas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bertomeu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moyá komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Ciendones geeft de bal voor. Daar is Suárez Cartoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Noguer Planas zijn tegenspeler op de grond. Noguer Planas krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Molinos geeft een hoge lob. Casas Andades kopt de bal weg. Alonso Coves probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García Sendín bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sendín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Elías is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moyá. Elías is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Elías zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Suárez Cartoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Cartoy haalt uit met een fantastische trap. Molinos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Amigó - Beto 1:0

77e minuut.
Colinas Ferreras geeft een lange en hoge pass. Pino heeft problemen om de bal te vangen. Caballero Herreros begaat een overtreding. Caballero Herreros krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Marigil is nu in balbezit. Marigil geeft een hoge lob. Inworp. Chilet met de inworp. García Sendín speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Caballero Herreros de bal. Pino rent richting de bal. Pino met een sublieme pass. Suárez Cartoy rent richting de bal. Suárez Cartoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Amigó 42%, Beto 58%.
CD Amigó - Beto 1:0