Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Etubb los nadien
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Matamales geeft de bal voor. de Haro geeft de bal voor. Klungelig pakt Olivar de bal. Gaspar rent richting de bal. Gaspar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Lángara geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Almazán Abril met de inworp. Lucena Medina is nu in balbezit. Lucena Medina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Etubb - los nadien 0:1

14e minuut.
Matamales speelt de bal door. Olivas is nu in balbezit. Olivas passt de bal met de wreef. González Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. González Blanco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Fernández Somoza kopt de bal weg. Gaspar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lángara. Lángara krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Matamales met een sublieme pass. Tuero met een sublieme pass. Gaspar heeft problemen om de bal te vangen. Gaspar schiet op doel. Zaldívar probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Matamales is nu in balbezit. Fernández Somoza onderschept slim de pass. Fernández Somoza met een sublieme pass. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Álvarez Cudeiro heeft problemen om de bal te vangen. González Blanco rent richting de bal. Álvarez Cudeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Olivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Meca geeft een hoge lob. Tuero probeert de bal aan de voet te houden. de Haro is nu in balbezit. González Blanco onderschept slim de pass. González Blanco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rivas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Etubb 50%, los nadien 50%.
Etubb - los nadien 0:1

57e minuut.
Lángara passt de bal in één keer door. Villada rent richting de bal. Villada speelt de bal door. González Blanco is nu in balbezit. González Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Etubb - los nadien 1:1

58e minuut.
Gaspar met een sublieme pass. Daar is Lucena Medina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Blanco is nu in balbezit. González Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Etubb - los nadien 2:1

65e minuut.
Tuero heeft problemen om de bal te vangen. Tuero schiet op doel. Olivar kopt de bal weg. Daar is Gaspar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. Paisán bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Etubb 52%, los nadien 48%.
Etubb - los nadien 2:1