Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Palencia Rodejet FC
532 a Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
1 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
30.2 gemiddelde waardering 39.1
zwak Schieten matig
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


7e minuut.
Wasilkowski geeft een hoge lob. Inworp. bin Abd Wahid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pomocnik geeft de bal voor. Wasilkowski rent richting de bal. Kołtoń verovert de bal door een tackle van achteren. Kołtoń draait met de bal, schiet en ... Arruabarrena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
bin Abd Wahid is nu in balbezit. bin Abd Wahid geeft de bal voor. Kołtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtoń haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
bin Abd Wahid rent richting de bal. bin Abd Wahid geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rădoi de bal onder controle te krijgen. Kołtoń rent richting de bal. Kołtoń haalt uit met een fantastische trap. Arruabarrena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Kołtoń is nu in balbezit. Kołtoń draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - Rodejet FC 0:1

23e minuut.
bin Abd Wahid is nu in balbezit. bin Abd Wahid met een sublieme pass. Wasilkowski onderschept slim de pass. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kündig is nu in balbezit. Kündig passt de bal zonder na te denken. Davidson rent richting de bal. García Hernández is nu in balbezit. García Hernández haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Özyeğin is nu in balbezit. Özyeğin passt de bal in één keer door. Vâlcu speelt de bal door. Andronic rent richting de bal. Andronic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Napieralski passt de bal met de wreef. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu passt de bal in één keer door. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Palencia 50%, Rodejet FC 50%.
CD Palencia - Rodejet FC 0:1

46e minuut.
Andronic is nu in balbezit. Vâlcu speelt de bal door. Kołtoń rent richting de bal. Andronic rent richting de bal. Andronic schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Napieralski speelt de bal door. Davidson probeert naar een medespeler te passen. Andronic is nu in balbezit. Andronic draait met de bal, schiet en ... Arruabarrena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - Rodejet FC 0:2

67e minuut.
Vâlcu geeft een hoge lob. Wasilkowski is nu in balbezit. Kołtoń verovert de bal door een tackle van achteren. Kołtoń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Wahid verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abd Wahid geeft een hoge lob. Andronic is nu in balbezit. Andronic draait met de bal, schiet en ... Arruabarrena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Palencia 58%, Rodejet FC 42%.
CD Palencia - Rodejet FC 0:2