Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perubianmiguel Deportivo Leones
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


9e minuut.
Antoñana rent richting de bal. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar met een sublieme pass. Rodríguez Marfil bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Marfil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Abad kopt de bal weg. Lleonart heeft problemen om de bal te vangen. de Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Carlos draait met de bal, schiet en ... García Fonseca probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Perubianmiguel - Deportivo Leones 1:0

29e minuut.
Doeltrap. Mario trapt de bal weg. Salazar kopt de bal weg. Klungelig pakt Rodríguez Marfil de bal. Rodríguez Marfil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Culebras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunar verovert de bal door een tackle van achteren. Lunar probeert naar een medespeler te passen. de Carlos rent richting de bal. de Carlos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Navas González met een harde bal richting middenveld. Abad kopt de bal weg. Salazar is nu in balbezit. Lunar is nu in balbezit. Lunar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perubianmiguel 61%, Deportivo Leones 39%.
Perubianmiguel - Deportivo Leones 1:0

49e minuut.
Culebras rent richting de bal. Culebras probeert naar een medespeler te passen. García Ventayol rent richting de bal. García Ventayol schiet op doel. Aragoneses maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rogerio passt de bal met de wreef. Daar is de Carlos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Carlos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lunar wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Roig geeft een lange en hoge pass. Culebras kopt de bal weg. Cayuelas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rodríguez Marfil bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Marfil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
García Ventayol verovert de bal door een tackle van achteren. García Ventayol passt de bal met de wreef. Rodríguez Marfil bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Marfil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perubianmiguel - Deportivo Leones 1:1

80e minuut.
Lunar rent richting de bal. Lunar passt de bal met de wreef. Abad is nu in balbezit. García Ventayol is nu in balbezit. García Ventayol haalt uit met een fantastische trap. Aragoneses probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perubianmiguel 59%, Deportivo Leones 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perubianmiguel - Deportivo Leones 1:1