Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Davizcocho C.D. San Langostino
ROMBO 3 DEF adel Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 17.5
solid Schieten poor
good Passen hopeless
average Verdedigen weak


1e minuut.
Renjel is nu in balbezit. Renjel geeft een lange en hoge pass. Calderón heeft problemen om de bal te vangen. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi schiet op doel. Narváez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Renjel zal de hoekschop nemen. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Renjel met de inworp. Späing rent richting de bal. Späing geeft een lange en hoge pass. Mârzoi krijgt zijn hoofd ertegen. Narváez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - C.D. San Langostino 1:0

7e minuut.
Mârzoi rent richting de bal. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - C.D. San Langostino 2:0

10e minuut.
Moulin onderschept slim de pass. Moulin geeft een lange en hoge pass. Mârzoi rent richting de bal. Späing is nu in balbezit. Späing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - C.D. San Langostino 3:0

12e minuut.
Späing is nu in balbezit. Späing geeft een hoge lob. Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - C.D. San Langostino 4:0

18e minuut.
Ştefănuţ geeft een lange en hoge pass. Mârzoi heeft problemen om de bal te vangen. Mârzoi schiet op doel. Narváez probeert wanhopig de bal te grijpen. Calderón probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - C.D. San Langostino 5:0

20e minuut.
Taber rent richting de bal. Taber geeft de bal voor. Fulzio met een sublieme pass. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mârzoi is nu in balbezit. Ştefănuţ is nu in balbezit. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Narváez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Alonso Bonilla met een snelle inworp. Moulin is nu in balbezit. Moulin passt de bal met de wreef. Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ... Narváez bokst de bal weg.

26e minuut.
González Hernández onderschept slim de pass. Cruceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt González Hernández zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag González Hernández naar de kleedkamers voor een vroege douche.

31e minuut.
Späing passt de bal in één keer door. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ onderschept slim de pass. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ... Narváez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - C.D. San Langostino 6:0

33e minuut.
Moulin onderschept slim de pass. Moulin geeft een hoge lob. Campo rent richting de bal. Mârzoi onderschept slim de pass. Mârzoi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Renjel kopt de bal weg. Alonso Bonilla heeft problemen om de bal te vangen. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi draait met de bal, schiet en ... Narváez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - C.D. San Langostino 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davizcocho 20%, C.D. San Langostino 80%.
Davizcocho - C.D. San Langostino 7:0

50e minuut.
Mârzoi is nu in balbezit. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón probeert naar een medespeler te passen. Späing rent richting de bal. Späing geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - C.D. San Langostino 8:0

52e minuut.
Campo rent richting de bal. Renjel verovert de bal door een tackle van achteren. Renjel probeert naar een medespeler te passen. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Renjel verovert de bal door een tackle van achteren. Renjel geeft de bal voor. Ştefănuţ kopt de bal weg. Calderón heeft problemen om de bal te vangen. Mârzoi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Renjel neemt de hoekschop. Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - C.D. San Langostino 9:0

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bastidas komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Moulin geeft de bal voor. Klungelig pakt Izaguirre de bal. Späing bereikt de bal nog maar net als eerste. Späing draait met de bal, schiet en ... Narváez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ştefănuţ is nu in balbezit. Ştefănuţ passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bastidas de bal. Bastidas haalt uit met een fantastische trap. Narváez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - C.D. San Langostino 10:0

71e minuut.
Daar is Ştefănuţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Späing rent richting de bal. Späing geeft een lange en hoge pass. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - C.D. San Langostino 11:0

72e minuut.
Cornago bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornago passt de bal met de wreef. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas verovert de bal door een tackle van achteren. Bastidas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Renjel speelt de bal door. Taber is nu in balbezit. Taber geeft een hoge lob. Bastidas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Fulzio de bal. Späing bereikt de bal nog maar net als eerste. Späing speelt de bal door. Ştefănuţ is nu in balbezit. Ştefănuţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - C.D. San Langostino 12:0

78e minuut.
Cornago met een sublieme pass. Daar is Sobrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Renjel kopt de bal weg. Späing is nu in balbezit. Späing speelt de bal door. Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - C.D. San Langostino 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davizcocho 20%, C.D. San Langostino 80%.
Davizcocho - C.D. San Langostino 13:0