Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fingers Salad C. D. Ros
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Chi Ho speelt de bal door. Hong Ming is nu in balbezit. Hong Ming speelt de bal door. Kwok Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Fai haalt uit met een fantastische trap. Duserm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Hong Ming onderschept slim de pass. Hong Ming probeert naar een medespeler te passen. Kwok Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Fai haalt uit met een fantastische trap. Duserm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fingers Salad - C. D. Ros 1:0

14e minuut.
Hong Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. García León onderschept slim de pass. García León met een sublieme pass. Amaro is nu in balbezit. Amaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Chun Wing passt de bal zonder na te denken. Yip Tat probeert de bal aan de voet te houden. Amaro rent richting de bal. Amaro schiet op doel. Siu Wai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fingers Salad - C. D. Ros 1:1

31e minuut.
García León is nu in balbezit. García León passt de bal in één keer door. Daar is Chi Kui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amaro onderschept slim de pass. Amaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cheuk Wah is nu in balbezit. Cheuk Wah geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Almansa de bal onder controle te krijgen. Kwok Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Fai haalt uit met een fantastische trap. Duserm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
García León is nu in balbezit. García León met een sublieme pass. Amaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaro draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Chi Kui de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dorado onderschept slim de pass. Dorado probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Setién de bal. Kwok Fai rent richting de bal. Kwok Fai haalt uit met een fantastische trap. Duserm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fingers Salad 40%, C. D. Ros 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fingers Salad - C. D. Ros 1:1

47e minuut.
Chun Wing geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pineda Romero met de inworp. García León geeft de bal voor. Pintado kopt de bal weg. Siu Wai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Silveira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pintado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintado geeft een lange en hoge pass. Chi Ho probeert de bal aan de voet te houden. García León krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Amaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Yip Tat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amaro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. García León legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Siu Wai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fingers Salad - C. D. Ros 1:2

60e minuut.
Chun Yu met de inworp. Hong Ming rent richting de bal. Hong Ming speelt de bal door. Cheuk Wah is nu in balbezit. Cheuk Wah geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chun Yu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hong Ming rent richting de bal. Hong Ming geeft de bal voor. Rodríguez García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Cheuk Wah rent richting de bal. García León onderschept slim de pass. García León passt de bal met de wreef. Amaro is nu in balbezit. Amaro draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fingers Salad 45%, C. D. Ros 55%.
Fingers Salad - C. D. Ros 1:2