Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Leones Rodejet FC
Normal Tactiek 4-4-2
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 35.5
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


9e minuut.
Klungelig pakt Dănceanu de bal. bin Abd Wahid geeft een lange en hoge pass. Kołtoń rent richting de bal. Kołtoń draait met de bal, schiet en ... Mario maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - Rodejet FC 0:1

11e minuut.
bin Abd Wahid is nu in balbezit. bin Abd Wahid geeft de bal voor. Andronic is nu in balbezit. Andronic haalt uit met een fantastische trap. Mario werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kołtoń is nu in balbezit. bin Abd Wahid is nu in balbezit. bin Abd Wahid geeft de bal voor. Andronic rent richting de bal. Andronic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Davidson probeert naar een medespeler te passen. bin Abd Wahid probeert naar een medespeler te passen. Kołtoń rent richting de bal. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic schiet op doel. Mario probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Roig is nu in balbezit. Dănceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Dănceanu geeft de bal voor. Andronic rent richting de bal. Andronic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Salazar is nu in balbezit. bin Abd Wahid verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abd Wahid speelt de bal door. Kołtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtoń schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andronic is nu in balbezit. Andronic schiet op doel. Na een snelle pass probeert Navas González de bal onder controle te krijgen. Mario maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Culebras heeft problemen om de bal te vangen. Davidson rent richting de bal. Davidson passt de bal in één keer door. Andronic is nu in balbezit. Andronic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Leones 64%, Rodejet FC 36%.
Deportivo Leones - Rodejet FC 0:1

48e minuut.
bin Abd Wahid geeft een lange en hoge pass. Andronic kopt de bal weg. Kołtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtoń haalt uit met een fantastische trap. Mario werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - Rodejet FC 0:2

58e minuut.
Vâlcu passt de bal in één keer door. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson geeft de bal voor. Andronic is nu in balbezit. Andronic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Davidson met een snelle inworp. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu geeft een lange en hoge pass. Kołtoń rent richting de bal. Kołtoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - Rodejet FC 0:3

62e minuut.
Vâlcu probeert naar een medespeler te passen. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic passt de bal met de wreef. Kołtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtoń schiet op doel. Mario bokst de bal weg.

73e minuut.
Kołtoń kopt de bal weg. Andronic is nu in balbezit. Andronic passt de bal met de wreef. Kołtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - Rodejet FC 0:4

74e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtoń onderschept slim de pass. Kołtoń passt de bal zonder na te denken. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Vâlcu met een sublieme pass. Andronic rent richting de bal. Andronic schiet op doel. Mario probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Leones 80%, Rodejet FC 20%.
Deportivo Leones - Rodejet FC 0:4