Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perubianmiguel CD Palencia
Normal Tactiek 532 a
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 30.5
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Wasilkowski geeft een lange en hoge pass. Abad kopt de bal weg. Seco heeft problemen om de bal te vangen. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Kündig probeert naar een medespeler te passen. Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcaíno met een sublieme pass. García Hernández rent richting de bal. García Hernández draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Aragoneses met een harde bal richting middenveld. Caxaría kopt de bal weg. Daar is Antoñana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vizcaíno is nu in balbezit. Vizcaíno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Antoñana raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rodríguez González komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Bonera geeft de bal voor. Cabrerizo rent richting de bal. Seco is nu in balbezit. Cabrerizo onderschept slim de pass. Cabrerizo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kündig verovert de bal door een tackle van achteren. Vizcaíno is nu in balbezit. Rodríguez González bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcaíno onderschept slim de pass. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Campuzano geeft een lange en hoge pass. Caxaría rent richting de bal. Caxaría probeert naar een medespeler te passen. Vizcaíno rent richting de bal. Vizcaíno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perubianmiguel - CD Palencia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perubianmiguel 68%, CD Palencia 32%.
Perubianmiguel - CD Palencia 0:1

51e minuut.
Vizcaíno passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt García Hernández de bal. Abad is nu in balbezit. García Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. García Hernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perubianmiguel - CD Palencia 0:2

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Caxaría de bal onder controle te krijgen. Lunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Caxaría speelt de bal door. García Hernández is nu in balbezit. García Hernández schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Caxaría met een sublieme pass. Klungelig pakt Kündig de bal. Kündig geeft een lange en hoge pass. García Hernández is nu in balbezit. García Hernández schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Barbadilla Cervilla met een sublieme pass. Kündig bereikt de bal nog maar net als eerste. Kündig speelt de bal door. García Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. García Hernández schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Caxaría passt de bal met de wreef. Barbadilla Cervilla is nu in balbezit. Barbadilla Cervilla speelt de bal door. García Hernández rent richting de bal. García Hernández haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perubianmiguel 82%, CD Palencia 18%.
Perubianmiguel - CD Palencia 0:2