Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Davizcocho Fingers Salad
ROMBO 3 DEF adel Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 16.8
good Schieten unsatisfactory
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Chi Ho is nu in balbezit. Danielewski rent richting de bal. Danielewski passt de bal in één keer door. Ştefănuţ heeft problemen om de bal te vangen. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ... Siu Wai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Späing passt de bal in één keer door. Mârzoi is nu in balbezit. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ haalt uit met een fantastische trap. Siu Wai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - Fingers Salad 1:0

14e minuut.
Späing probeert naar een medespeler te passen. Trepiakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepiakas geeft een lange en hoge pass. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi schiet op doel. Siu Wai bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Kwun Chung geeft een hoge lob. Daar is Chun Yu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moulin is nu in balbezit. Moulin geeft een lange en hoge pass. Mârzoi maakt een snoekduik en kopt de bal. Siu Wai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Späing onderschept slim de pass. Späing speelt de bal door. Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ schiet op doel. Siu Wai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - Fingers Salad 2:0

27e minuut.
Trepiakas probeert de bal met de borst te controleren. Trepiakas geeft een lange en hoge pass. Cheuk Wah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ştefănuţ is nu in balbezit. Späing rent richting de bal. Ştefănuţ is nu in balbezit. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ... Siu Wai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - Fingers Salad 3:0

38e minuut.
Späing verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Moulin met een sublieme pass. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - Fingers Salad 4:0

41e minuut.
Späing onderschept slim de pass. Späing probeert naar een medespeler te passen. Chi Kui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi onderschept slim de pass. Mârzoi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Moulin probeert naar een medespeler te passen. Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi speelt de bal door. Ştefănuţ is nu in balbezit. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - Fingers Salad 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davizcocho 23%, Fingers Salad 77%.
Davizcocho - Fingers Salad 5:0

51e minuut.
Chun Yu kopt de bal weg. Danielewski rent richting de bal. Danielewski geeft de bal voor. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Chun Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefănuţ passt de bal met de wreef. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - Fingers Salad 6:0

56e minuut.
Trepiakas onderschept slim de pass. Trepiakas geeft de bal voor. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi schiet op doel. Siu Wai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - Fingers Salad 7:0

60e minuut.
Doeltrap. Bastidas komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Späing rent richting de bal. Späing speelt de bal door. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chi Kui de bal onder controle te krijgen. Siu Wai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Späing rent richting de bal. Späing geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chi Ho de bal. Späing bereikt de bal nog maar net als eerste. Späing geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Späing passt de bal zonder na te denken. Ştefănuţ heeft problemen om de bal te vangen. Ştefănuţ schiet op doel. Bastidas controleert de bal met de borst. Bastidas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Moulin kopt de bal weg. Späing met een sublieme pass. Yip Tat heeft problemen om de bal te vangen. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davizcocho 23%, Fingers Salad 77%.
Davizcocho - Fingers Salad 7:0