Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Leones CD Palencia
Normal Tactiek 532 a
37% Balbezit 63%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 31.8
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
García Eguren kopt de bal weg. Kündig bereikt de bal nog maar net als eerste. Kündig probeert naar een medespeler te passen. Vizcaíno is nu in balbezit. Vizcaíno schiet op doel. Mario verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Kündig rent richting de bal. Kündig passt de bal in één keer door. Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcaíno haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - CD Palencia 0:1

14e minuut.
Rădoi geeft een lange en hoge pass. Barbadilla Cervilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar begaat een overtreding. Barbadilla Cervilla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barbadilla Cervilla komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Seco geeft een hoge lob. Salazar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert García Eguren de bal onder controle te krijgen. García Ventayol rent richting de bal. García Ventayol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Leones - CD Palencia 1:1

32e minuut.
García Hernández rent richting de bal. García Hernández draait met de bal, schiet en ... García Fonseca probeert de bal aan de voet te houden. Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcaíno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - CD Palencia 1:2

36e minuut.
Barbadilla Cervilla kopt de bal weg. García Hernández is nu in balbezit. Jiménez rent richting de bal. García Hernández onderschept slim de pass. García Hernández schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Wasilkowski is nu in balbezit. Wasilkowski geeft een lange en hoge pass. Barreda is nu in balbezit. Vizcaíno verovert de bal door een tackle van achteren. Vizcaíno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - CD Palencia 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Leones 71%, CD Palencia 29%.
Deportivo Leones - CD Palencia 1:3

51e minuut.
Barbadilla Cervilla passt de bal zonder na te denken. Barreda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kündig. Kündig krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Caxaría rent richting de bal. Caxaría geeft een lange en hoge pass. Kündig heeft problemen om de bal te vangen. Vizcaíno is nu in balbezit. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vizcaíno geeft een hoge lob. García Fonseca heeft problemen om de bal te vangen. García Hernández rent richting de bal. García Hernández draait met de bal, schiet en ... Mario maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - CD Palencia 1:4

81e minuut.
Seco verovert de bal door een tackle van achteren. Seco speelt de bal door. García Hernández is nu in balbezit. García Hernández geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert García Fonseca de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Leones 70%, CD Palencia 30%.
Deportivo Leones - CD Palencia 1:4