Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rodejet FC Perubianmiguel
4-4-2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
38 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 13.4
matig Schieten hopeloos
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Andronic geeft de bal voor. Kołtoń is nu in balbezit. Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtoń onderschept slim de pass. Kołtoń haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - Perubianmiguel 1:0

9e minuut.
Vâlcu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Andronic de bal. Andronic passt de bal met de wreef. Kołtoń rent richting de bal. Kołtoń draait met de bal, schiet en ... Aragoneses probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Bonera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Vâlcu probeert naar een medespeler te passen. Andronic is nu in balbezit. Andronic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Vâlcu passt de bal in één keer door. Andronic rent richting de bal. Andronic passt de bal met de wreef. Kołtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - Perubianmiguel 2:0

32e minuut.
Vâlcu speelt de bal door. Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic verovert de bal door een tackle van achteren. Andronic draait met de bal, schiet en ... Aragoneses probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - Perubianmiguel 3:0

34e minuut.
Davidson speelt de bal door. Bonera heeft problemen om de bal te vangen. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic draait met de bal, schiet en ... Aragoneses probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is bin Abd Wahid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abd Wahid passt de bal zonder na te denken. Davidson rent richting de bal. Davidson geeft een hoge lob. Kołtoń maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
bin Abd Wahid is nu in balbezit. bin Abd Wahid speelt de bal door. Kołtoń is nu in balbezit. Kołtoń schiet op doel. Aragoneses maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - Perubianmiguel 4:0

38e minuut.
Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtoń verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Suárez rent richting de bal. Kołtoń verovert de bal door een tackle van achteren. Kołtoń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vâlcu kopt de bal weg. Daar is Kołtoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołtoń probeert naar een medespeler te passen. Andronic rent richting de bal. Andronic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lunar is nu in balbezit. Vâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Vâlcu met een sublieme pass. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic schiet op doel. Aragoneses kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodejet FC 15%, Perubianmiguel 85%.
Rodejet FC - Perubianmiguel 4:0

47e minuut.
bin Abd Wahid speelt de bal door. Daar is Davidson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidson probeert naar een medespeler te passen. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Napieralski passt de bal met de wreef. bin Abd Wahid speelt de bal door. Dănceanu met een sublieme pass. Kołtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtoń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Özyeğin onderschept slim de pass. Özyeğin geeft een lange en hoge pass. Kołtoń is nu in balbezit. Kołtoń haalt uit met een fantastische trap. Aragoneses maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - Perubianmiguel 5:0

56e minuut.
Daar is Fernández Suárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abd Wahid met een sublieme pass. Kołtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtoń draait met de bal, schiet en ... Aragoneses probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Aragoneses trapt de bal weg. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu schiet op doel. Aragoneses verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
bin Abd Wahid geeft een lange en hoge pass. Aragoneses met een sublieme pass. Napieralski met een sublieme pass. Kołtoń rent richting de bal. Kołtoń draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leiva met een harde bal richting middenveld. Napieralski kopt de bal weg. Andronic is nu in balbezit. Andronic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Andronic probeert de bal met de borst te controleren. Kołtoń is nu in balbezit. Kołtoń geeft een hoge lob. Andronic is nu in balbezit. Andronic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
bin Abd Wahid rent richting de bal. bin Abd Wahid passt de bal met de wreef. Kołtoń is nu in balbezit. Andronic is nu in balbezit. Andronic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Napieralski onderschept slim de pass. Napieralski geeft een lange en hoge pass. Kołtoń is nu in balbezit. Kołtoń haalt uit met een fantastische trap. Aragoneses werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - Perubianmiguel 6:0

71e minuut.
Abad rent richting de bal. bin Abd Wahid verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abd Wahid met een sublieme pass. Kołtoń rent richting de bal. Kołtoń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Davidson met de inworp. Daar is Napieralski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napieralski speelt de bal door. Kołtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtoń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is bin Abd Wahid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abd Wahid speelt de bal door. Kołtoń rent richting de bal. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu geeft de bal voor. Klungelig pakt Fernández Suárez de bal. Kołtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtoń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
bin Abd Wahid rent richting de bal. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Abd Wahid. Abad roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Abad kan niet meer verder spelen. Burgueña komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Andronic is nu in balbezit. Andronic haalt uit met een fantastische trap. Leiva heeft problemen om de bal te vangen. Kołtoń rent richting de bal. Kołtoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - Perubianmiguel 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodejet FC 22%, Perubianmiguel 78%.
Rodejet FC - Perubianmiguel 7:0