Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perubianmiguel Rodejet FC
Normal Tactiek 4-4-2
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 35.5
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Andronic springt en kopt de bal. Aragoneses maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Campuzano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sastre is nu in balbezit. Sastre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perubianmiguel - Rodejet FC 0:1

6e minuut.
Sastre rent richting de bal. Sastre passt de bal in één keer door. Andronic rent richting de bal. Sastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aragoneses probeert wanhopig de bal te grijpen. Andronic is nu in balbezit. Andronic haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perubianmiguel - Rodejet FC 0:2

6e minuut.
de Carlos heeft problemen om de bal te vangen. Sastre bereikt de bal nog maar net als eerste. de Carlos is nu in balbezit. Sastre verovert de bal door een tackle van achteren. Sastre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Andronic rent richting de bal. Andronic haalt uit met een fantastische trap. Aragoneses probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perubianmiguel - Rodejet FC 0:3

9e minuut.
bin Abd Wahid is nu in balbezit. Sastre rent richting de bal. Fernández Suárez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernández Suárez krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Fernández Suárez rent richting de bal. Sastre onderschept slim de pass. Sastre speelt de bal door. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perubianmiguel - Rodejet FC 0:4

21e minuut.
Fernández Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Wahid verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abd Wahid met een sublieme pass. Andronic is nu in balbezit. Andronic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
bin Abd Wahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad rent richting de bal. bin Abd Wahid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abad wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Abad kan niet meer verder spelen. Otaño komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Fernández Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Wahid verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abd Wahid speelt de bal door. Klungelig pakt Sastre de bal. Sastre geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Perubianmiguel - Rodejet FC 0:5

35e minuut.
Certinho heeft problemen om de bal te vangen. Certinho met een sublieme pass. Dănceanu probeert naar een medespeler te passen. Sastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
bin Abd Wahid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu geeft een lange en hoge pass. Andronic is nu in balbezit. Andronic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Vâlcu met een sublieme pass. Campuzano is nu in balbezit. Campuzano speelt de bal door. Klungelig pakt Andronic de bal. Andronic haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dragu passt de bal in één keer door. Daar is Certinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Certinho met een sublieme pass. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perubianmiguel 77%, Rodejet FC 23%.
Perubianmiguel - Rodejet FC 0:5

47e minuut.
bin Abd Wahid probeert naar een medespeler te passen. Sastre is nu in balbezit. Sastre met een sublieme pass. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Lunar kopt de bal weg. Daar is Pomocnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomocnik geeft de bal voor. Andronic rent richting de bal. Andronic haalt uit met een fantastische trap. Aragoneses probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Perubianmiguel - Rodejet FC 0:6

54e minuut.
de Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Özyeğin onderschept slim de pass. Özyeğin speelt de bal door. Sastre rent richting de bal. Sastre draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Andronic is nu in balbezit. Andronic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perubianmiguel - Rodejet FC 0:7

60e minuut.
Dănceanu is nu in balbezit. Dragu rent richting de bal. Dragu speelt de bal door. bin Abd Wahid probeert naar een medespeler te passen. Vâlcu probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Vâlcu geeft een lange en hoge pass. Sastre rent richting de bal. Fernández Suárez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sastre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andronic neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perubianmiguel - Rodejet FC 0:8

64e minuut.
Andronic controleert de bal met de borst. Bonera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre onderschept slim de pass. Sastre draait met de bal, schiet en ... Aragoneses werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perubianmiguel - Rodejet FC 0:9

75e minuut.
Dănceanu onderschept slim de pass. Dănceanu geeft de bal voor. Andronic is nu in balbezit. Andronic schiet op doel. Aragoneses werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perubianmiguel - Rodejet FC 0:10

77e minuut.
Inworp. Certinho met een snelle inworp. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu geeft de bal voor. Sastre krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perubianmiguel - Rodejet FC 0:11

88e minuut.
bin Abd Wahid verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abd Wahid speelt de bal door. Andronic is nu in balbezit. Sastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perubianmiguel 85%, Rodejet FC 15%.
Perubianmiguel - Rodejet FC 0:11