Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D. San Langostino Fingers Salad
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 14
hopeloos Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Klungelig pakt Hong Ming de bal. Cornago bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwun Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornago onderschept slim de pass. Cornago geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. San Langostino - Fingers Salad 1:0

14e minuut.
Chi Ho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lawrence komt het veld opgelopen.

29e minuut.
González Hernández rent richting de bal. González Hernández geeft de bal voor. González Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino rent richting de bal. Sobrino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kwok Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Fulzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Kwok Fai haalt uit met een fantastische trap. Izaguirre kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. San Langostino 40%, Fingers Salad 60%.
C.D. San Langostino - Fingers Salad 1:0

48e minuut.
González Hernández raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rodríguez Córdoba komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Rodríguez Córdoba verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Córdoba probeert naar een medespeler te passen. Cornago rent richting de bal. Cornago haalt uit met een fantastische trap. Kwun Chung kopt de bal weg. Siu Wai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chi Kui is nu in balbezit. Sobrino verovert de bal door een tackle van achteren. Sobrino haalt uit met een fantastische trap. Siu Wai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. San Langostino - Fingers Salad 2:0

57e minuut.
Izaguirre geeft de bal voor. Rodríguez Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Córdoba met een sublieme pass. Sobrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
González Villarreal geeft een lange en hoge pass. Cornago rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lawrence. Lawrence krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Kwok Leung speelt de bal door. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence passt de bal in één keer door. Hong Ming rent richting de bal. Hong Ming draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Calderón trapt de bal weg van het doel. Lawrence kopt de bal weg. Campo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kwok Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Fai draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. San Langostino - Fingers Salad 2:1

81e minuut.
Chun Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Córdoba onderschept slim de pass. Rodríguez Córdoba probeert naar een medespeler te passen. Sobrino heeft problemen om de bal te vangen. Sobrino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. San Langostino - Fingers Salad 3:1

89e minuut.
Hong Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Ming passt de bal in één keer door. Izaguirre rent richting de bal. Kwok Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Kwok Fai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. San Langostino 44%, Fingers Salad 56%.
C.D. San Langostino - Fingers Salad 3:1