Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luarkasokker Rodejet FC
Normal Tactiek 4-4-2
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 34.5
average Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
Daar is Kołtoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abd Wahid is nu in balbezit. bin Abd Wahid passt de bal in één keer door. Kołtoń heeft problemen om de bal te vangen. Kołtoń schiet op doel. Graupera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Doeltrap. Graupera met een harde bal richting middenveld. Vâlcu kopt de bal weg. Kołtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtoń haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. bin Abd Wahid geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kołtoń maakt een snoekduik en kopt de bal. Graupera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luarkasokker - Rodejet FC 0:1

6e minuut.
Puente controleert de bal met de borst. Davidson rent richting de bal. Davidson met een sublieme pass. Andronic rent richting de bal. Andronic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Vâlcu rent richting de bal. Pajariño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vâlcu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vâlcu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Fábregas Soler de bal. Graupera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andronic is nu in balbezit. Andronic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
bin Abd Wahid speelt de bal door. Klungelig pakt Kołtoń de bal. Vâlcu met een sublieme pass. Kołtoń is nu in balbezit. Kołtoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luarkasokker - Rodejet FC 0:2

18e minuut.
Dănceanu speelt de bal door. Pomocnik geeft een hoge lob. Andronic kopt de bal weg. Kołtoń rent richting de bal. Kołtoń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu geeft de bal voor. Pajariño probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Davidson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Fábregas Soler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu passt de bal zonder na te denken. Andronic rent richting de bal. Andronic schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Davidson geeft de bal voor. Limones kopt de bal weg. Klungelig pakt Andronic de bal. Kołtoń is nu in balbezit. Kołtoń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kołtoń passt de bal zonder na te denken. Andronic rent richting de bal. Kołtoń is nu in balbezit. Kołtoń draait met de bal, schiet en ... Graupera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Luarkasokker - Rodejet FC 0:3

31e minuut.
Recio met een sublieme pass. Pajariño rent richting de bal. Andronic onderschept slim de pass. Daar is Andronic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andronic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luarkasokker - Rodejet FC 0:4

40e minuut.
Daar is bin Abd Wahid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abd Wahid met een sublieme pass. Andronic heeft problemen om de bal te vangen. Andronic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luarkasokker - Rodejet FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luarkasokker 90%, Rodejet FC 10%.
Luarkasokker - Rodejet FC 0:5

50e minuut.
Napieralski speelt de bal door. Davidson rent richting de bal. Davidson probeert naar een medespeler te passen. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic haalt uit met een fantastische trap. Graupera bokst de bal weg.

51e minuut.
Domingo Luque geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davidson met de inworp. Andronic rent richting de bal. Andronic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
bin Abd Wahid met een sublieme pass. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu geeft een lange en hoge pass. Daar is Andronic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andronic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábregas Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic onderschept slim de pass. Andronic schiet op doel. Graupera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luarkasokker - Rodejet FC 0:6

74e minuut.
Limones geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Abd Wahid met een snelle inworp. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Graupera trapt de bal weg. Mijares kopt de bal weg. Andronic is nu in balbezit. Andronic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vâlcu met een sublieme pass. Andronic met een sublieme pass. Kołtoń is nu in balbezit. Kołtoń haalt uit met een fantastische trap. Graupera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luarkasokker - Rodejet FC 0:7

81e minuut.
Pajariño is nu in balbezit. Pajariño passt de bal in één keer door. Mijares is nu in balbezit. Andronic verovert de bal door een tackle van achteren. Andronic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Napieralski geeft een hoge lob. Andronic kopt de bal weg. Fábregas Soler is nu in balbezit. Kołtoń onderschept slim de pass. Kołtoń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luarkasokker 86%, Rodejet FC 14%.
Luarkasokker - Rodejet FC 0:7