Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rodejet FC Davizcocho
4-4-2 Tactiek RODE
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
37.5 gemiddelde waardering 39.5
matig Schieten goed
goed Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Moulin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Biavaschi komt het veld opgelopen. Renjel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Späing geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vâlcu probeert naar een medespeler te passen. Certinho is nu in balbezit. Certinho speelt de bal door. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Danielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu passt de bal met de wreef. Andronic is nu in balbezit. Andronic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Özyeğin rent richting de bal. Ştefănuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dragu begaat een overtreding. Dragu krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Ştefănuţ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Renjel komt bij de bal en schiet. Ştefănuţ kopt de bal weg. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - Davizcocho 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodejet FC 43%, Davizcocho 57%.
Rodejet FC - Davizcocho 0:1

52e minuut.
Vukašinović geeft de bal voor. Andronic rent richting de bal. Sike rent richting de bal. Andronic onderschept slim de pass. Andronic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Vukašinović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukašinović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dănceanu de bal. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ... Di Vittorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ştefănuţ stond buitenspel. Bastidas komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Pomocnik is nu in balbezit. Späing onderschept slim de pass. Späing geeft de bal voor. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Biavaschi met een sublieme pass. Späing is nu in balbezit. Späing geeft een hoge lob. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
bin Abd Wahid is nu in balbezit. Biavaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Biavaschi geeft de bal voor. Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ... Di Vittorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bastidas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - Davizcocho 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodejet FC 46%, Davizcocho 54%.
Rodejet FC - Davizcocho 0:2