Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D. San Langostino CD Palencia
Normal Tactiek 532 a
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 28.7
waardeloos Schieten matig
hopeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
González Villarreal onderschept slim de pass. González Villarreal speelt de bal door. Izaguirre heeft problemen om de bal te vangen. García Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. García Hernández haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Barbadilla Cervilla passt de bal met de wreef. García Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso Bonilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Hernández raakt geblesseerd tijdens het duel. Barbadilla Cervilla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rodríguez Córdoba passt de bal in één keer door. Wasilkowski is nu in balbezit. Wasilkowski geeft de bal voor. Vizcaíno rent richting de bal. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ... Narváez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Rădoi kopt de bal weg. Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Campo begaat een overtreding. Campo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. San Langostino 64%, CD Palencia 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.D. San Langostino - CD Palencia 0:0

50e minuut.
Fulzio probeert naar een medespeler te passen. Sobrino controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bueno neemt vlug de vrije trap. García Hernández rent richting de bal. García Hernández draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
González Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Caxaría onderschept slim de pass. Caxaría met een sublieme pass. Rădoi rent richting de bal. Rădoi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. San Langostino - CD Palencia 0:1

64e minuut.
Cornago kan de bal niet met de borst controleren. Bueno verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno passt de bal in één keer door. Rădoi heeft problemen om de bal te vangen. Rădoi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pérez Riverol met een snelle inworp. Cornago is nu in balbezit. Caxaría begaat een overtreding. Caxaría krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Alonso Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. García Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. García Hernández passt de bal met de wreef. Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. San Langostino 73%, CD Palencia 27%.
C.D. San Langostino - CD Palencia 0:1