Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fingers Salad Deportivo Leones
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
García Ventayol geeft een hoge lob. Klungelig pakt Roig de bal. Chun Wing legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Roig is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. García Ventayol zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fingers Salad - Deportivo Leones 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt García Ventayol de bal. García Ventayol geeft een hoge lob. Kwun Chung heeft problemen om de bal te vangen. Cayuelas rent richting de bal. Cayuelas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kwun Chung geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cayuelas met de inworp. García Ventayol bereikt de bal nog maar net als eerste. García Ventayol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Rodríguez Marfil bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Kui legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rodríguez Marfil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. García Ventayol neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Siu Wai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fingers Salad - Deportivo Leones 0:2

34e minuut.
García Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. García Fonseca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kwok Fai de bal. Kwok Fai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hong Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Ming passt de bal zonder na te denken. Kwok Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Fai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Salazar controleert de bal met de borst. Hong Ming is nu in balbezit. Hong Ming speelt de bal door. Kwok Fai is nu in balbezit. Kwok Fai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fingers Salad 67%, Deportivo Leones 33%.
Fingers Salad - Deportivo Leones 0:2

49e minuut.
Chun Wing speelt de bal door. Klungelig pakt Cheuk Wah de bal. Cheuk Wah probeert naar een medespeler te passen. Kwok Fai is nu in balbezit. Kwok Fai draait met de bal, schiet en ... Mario probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Kwun Chung kopt de bal weg. Kwok Fai is nu in balbezit. Hong Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Fai rent richting de bal. Kwok Fai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Chi Kui de bal. Rodríguez Marfil is nu in balbezit. Chi Kui bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Marfil verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Marfil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Ming verovert de bal door een tackle van achteren. Hong Ming passt de bal in één keer door. Kwok Fai rent richting de bal. Kwok Fai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cheuk Wah geeft de bal voor. Lleonart kopt de bal weg. Navas González heeft problemen om de bal te vangen. Kwok Fai is nu in balbezit. Kwok Fai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fingers Salad 56%, Deportivo Leones 44%.
Fingers Salad - Deportivo Leones 0:2