Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Leones Fingers Salad
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Salazar heeft problemen om de bal te vangen. Roig bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chun Wing. Chun Wing krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Cheuk Wah rent richting de bal. García Ventayol onderschept slim de pass. García Ventayol met een sublieme pass. Rodríguez Marfil is nu in balbezit. Rodríguez Marfil haalt uit met een fantastische trap. Siu Wai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - Fingers Salad 1:0

26e minuut.
Cayuelas rent richting de bal. Cayuelas met een sublieme pass. Chi Kui bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Marfil onderschept slim de pass. Rodríguez Marfil schiet op doel. Siu Wai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Yip Tat geeft een lange en hoge pass. Daar is García Ventayol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Ventayol met een sublieme pass. Rodríguez Marfil heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Marfil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Barreda controleert de bal met de borst. Hong Ming is nu in balbezit. Hong Ming met een sublieme pass. Kwok Fai is nu in balbezit. Kwok Fai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Chun Wing geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kwok Fai de bal onder controle te krijgen. Salazar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kwok Fai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwok Fai legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Leones - Fingers Salad 1:1

40e minuut.
Cheuk Wah met een sublieme pass. Hong Ming is nu in balbezit. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Fai onderschept slim de pass. Kwok Fai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - Fingers Salad 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Leones 48%, Fingers Salad 52%.
Deportivo Leones - Fingers Salad 1:2

47e minuut.
Roig bereikt de bal nog maar net als eerste. Roig geeft een hoge lob. Chi Ho kopt de bal weg. Daar is Kwok Fai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwok Fai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Chi Kui onderschept slim de pass. Rodríguez Marfil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chi Kui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chi Kui zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. García Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Kwok Fai schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cayuelas met een snelle inworp. Hong Ming speelt de bal door. Kwok Fai rent richting de bal. Kwok Fai schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Chi Kui probeert naar een medespeler te passen. Chi Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Ho passt de bal zonder na te denken. Chun Yu is nu in balbezit. Chun Yu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Chi Ho probeert naar een medespeler te passen. Hong Ming rent richting de bal. Hong Ming haalt uit met een fantastische trap. Kwok Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Fai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Leones 42%, Fingers Salad 58%.
Deportivo Leones - Fingers Salad 1:2