Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Davizcocho CD Palencia
ROMBO 3 DEF ret Tactiek 532 a
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 30.8
solid Schieten weak
good Passen weak
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Moulin passt de bal zonder na te denken. Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ passt de bal in één keer door. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Inworp. Seco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kündig met een sublieme pass. Vizcaíno rent richting de bal. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ... Grabiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - CD Palencia 0:1

14e minuut.
Späing is nu in balbezit. Vizcaíno onderschept slim de pass. Vizcaíno geeft een lange en hoge pass. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi haalt uit met een fantastische trap. Arruabarrena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wasilkowski heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Arruabarrena niet meer kan verder spelen.

18e minuut.
Bueno trapt de bal weg. Späing kopt de bal weg. Rădoi rent richting de bal. Ştefănuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefănuţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Davizcocho - CD Palencia 1:1

39e minuut.
Danielewski met een sublieme pass. Taber is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kündig. Kündig krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Taber is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taber met een snel genomen vrije trap. Ştefănuţ kan de bal niet met de borst controleren. Wasilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ onderschept slim de pass. Ştefănuţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - CD Palencia 2:1

40e minuut.
Taber met een sublieme pass. Späing rent richting de bal. Späing passt de bal zonder na te denken. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - CD Palencia 3:1

41e minuut.
Vizcaíno is nu in balbezit. Bertanzi onderschept slim de pass. Bertanzi geeft een lange en hoge pass. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Taber speelt de bal door. Danielewski is nu in balbezit. Danielewski passt de bal in één keer door. Ştefănuţ is nu in balbezit. Ştefănuţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davizcocho 43%, CD Palencia 57%.
Davizcocho - CD Palencia 3:1

51e minuut.
Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasilkowski rent richting de bal. Mârzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Seco is nu in balbezit. Seco geeft de bal voor. Späing kopt de bal weg. Mârzoi heeft problemen om de bal te vangen. Mârzoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - CD Palencia 4:1

60e minuut.
Daar is Rădoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Späing is nu in balbezit. Späing speelt de bal door. Ştefănuţ is nu in balbezit. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - CD Palencia 5:1

61e minuut.
Bastidas komt het veld opgelopen.

64e minuut.
García Eguren heeft problemen om de bal te vangen. Moulin is nu in balbezit. Moulin draait met de bal, schiet en ... Ştefănuţ is nu in balbezit. Ştefănuţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - CD Palencia 6:1

66e minuut.
Späing met de inworp. Moulin is nu in balbezit. Moulin passt de bal zonder na te denken. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wasilkowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Späing met een snelle inworp. Moulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Moulin geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - CD Palencia 7:1

80e minuut.
Bertanzi onderschept slim de pass. Bertanzi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Danielewski de bal. Seco is nu in balbezit. Seco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grabiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Späing onderschept slim de pass. Späing speelt de bal door. Moulin met een sublieme pass. Ştefănuţ is nu in balbezit. Ştefănuţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - CD Palencia 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davizcocho 46%, CD Palencia 54%.
Davizcocho - CD Palencia 8:1