Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rodejet FC C.D. San Langostino
4-4-2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten waardeloos
redelijk Passen hopeloos
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Fulzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abd Wahid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Wahid speelt de bal door. Kołtoń rent richting de bal. Kołtoń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Certinho speelt de bal door. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic passt de bal in één keer door. Kołtoń rent richting de bal. Kołtoń schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Vâlcu kopt de bal weg. Daar is Andronic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic onderschept slim de pass. Andronic haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Campo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Certinho met een snelle inworp. Andronic rent richting de bal. Andronic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
bin Abd Wahid is nu in balbezit. bin Abd Wahid passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fulzio de bal. Kołtoń rent richting de bal. Kołtoń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kołtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtoń passt de bal met de wreef. Calderón heeft problemen om de bal te vangen. Andronic rent richting de bal. Andronic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Napieralski passt de bal met de wreef. bin Abd Wahid is nu in balbezit. bin Abd Wahid geeft een hoge lob. Andronic heeft problemen om de bal te vangen. Andronic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Certinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. González Villarreal is nu in balbezit. Vâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Vâlcu geeft een lange en hoge pass. Kołtoń krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Certinho speelt de bal door. Andronic rent richting de bal. Andronic passt de bal met de wreef. Kołtoń rent richting de bal. Kołtoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Certinho neemt de hoekschop. Kołtoń is nu in balbezit. Andronic is nu in balbezit. Andronic haalt uit met een fantastische trap. Fulzio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, bin Abd Wahid zal de hoekschop nemen. Kołtoń springt en kopt de bal. Narváez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Napieralski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sastre komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu passt de bal zonder na te denken. Kołtoń rent richting de bal. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodejet FC 27%, C.D. San Langostino 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rodejet FC - C.D. San Langostino 0:0

55e minuut.
Daar is bin Abd Wahid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abd Wahid probeert naar een medespeler te passen. Kołtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtoń draait met de bal, schiet en ... Narváez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - C.D. San Langostino 1:0

57e minuut.
bin Abd Wahid kopt de bal weg. Kołtoń is nu in balbezit. Kołtoń passt de bal in één keer door. Andronic is nu in balbezit. Andronic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - C.D. San Langostino 2:0

61e minuut.
Calderón geeft een lange en hoge pass. Inworp. Certinho met de inworp. Andronic kan de bal niet met de borst controleren. Andronic geeft een lange en hoge pass. Narváez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Klungelig pakt Izaguirre de bal. Andronic onderschept slim de pass. Andronic speelt de bal door. Kołtoń is nu in balbezit. Kołtoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - C.D. San Langostino 3:0

74e minuut.
Sastre geeft de bal voor. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre geeft de bal voor. Kołtoń heeft problemen om de bal te vangen. Kołtoń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodejet FC 19%, C.D. San Langostino 81%.
Rodejet FC - C.D. San Langostino 3:0