Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D. San Langostino Rodejet FC
Normal Tactiek 4-4-2
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 38.4
unsatisfactory Schieten average
hopeless Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
bin Abd Wahid passt de bal in één keer door. Certinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Certinho speelt de bal door. Andronic rent richting de bal. Andronic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Dragu passt de bal met de wreef. Certinho rent richting de bal. González Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Certinho onderschept slim de pass. Certinho geeft een hoge lob. Narváez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Klungelig pakt Fulzio de bal. Vâlcu probeert naar een medespeler te passen. Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Certinho onderschept slim de pass. Certinho geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Narváez met een sublieme pass. bin Abd Wahid rent richting de bal. bin Abd Wahid passt de bal zonder na te denken. Sastre rent richting de bal. Sastre haalt uit met een fantastische trap. Narváez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. San Langostino - Rodejet FC 0:1

17e minuut.
Certinho is nu in balbezit. Certinho passt de bal met de wreef. Vâlcu speelt de bal door. Sastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Andronic rent richting de bal. Andronic met een sublieme pass. Sastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Izaguirre de bal onder controle te krijgen. Paal!

24e minuut.
bin Abd Wahid passt de bal met de wreef. Sastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre speelt de bal door. Andronic rent richting de bal. Andronic haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre geeft een hoge lob. Inworp. bin Abd Wahid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vâlcu geeft een hoge lob. Narváez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. San Langostino 88%, Rodejet FC 12%.
C.D. San Langostino - Rodejet FC 0:1

55e minuut.
Narváez met een harde bal richting middenveld. bin Abd Wahid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Wahid probeert naar een medespeler te passen. Vâlcu geeft een lange en hoge pass. Andronic maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
bin Abd Wahid geeft een lange en hoge pass. Izaguirre heeft problemen om de bal te vangen. Andronic is nu in balbezit. Andronic draait met de bal, schiet en ... Narváez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. San Langostino - Rodejet FC 0:2

63e minuut.
Pomocnik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Riverol met een snelle inworp. Cornago rent richting de bal. Cornago schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Certinho met een snelle inworp. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu passt de bal met de wreef. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. San Langostino - Rodejet FC 0:3

67e minuut.
bin Abd Wahid passt de bal zonder na te denken. Daar is Fulzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragu probeert naar een medespeler te passen. Andronic is nu in balbezit. Andronic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre haalt uit met een fantastische trap. Calderón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Certinho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Andronic maakt een snoekduik en kopt de bal. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. San Langostino - Rodejet FC 0:4

84e minuut.
Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu passt de bal met de wreef. bin Abd Wahid rent richting de bal. bin Abd Wahid geeft een lange en hoge pass. Certinho geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. San Langostino 73%, Rodejet FC 27%.
C.D. San Langostino - Rodejet FC 0:4