Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perubianmiguel Fingers Salad
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Siu Wai met een sublieme pass. Burgueña kopt de bal weg. Chi Ho rent richting de bal. Lunar onderschept slim de pass. Lunar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yip Tat kopt de bal weg. Rogerio is nu in balbezit. Rogerio geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Carlos rent richting de bal. de Carlos draait met de bal, schiet en ... Siu Wai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perubianmiguel - Fingers Salad 1:0

13e minuut.
Hong Ming onderschept slim de pass. Burgueña is nu in balbezit. Burgueña passt de bal met de wreef. Daar is Kwok Fai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwok Fai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kwok Fai is nu in balbezit. Hong Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Fai is nu in balbezit. Hong Ming is nu in balbezit. Hong Ming draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Siu Wai trapt de bal weg van het doel. Burgueña kopt de bal weg. Klungelig pakt Lunar de bal. de Carlos is nu in balbezit. de Carlos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aragoneses met een harde bal richting middenveld. Cheuk Wah kopt de bal weg. Kwok Fai rent richting de bal. Kwok Fai haalt uit met een fantastische trap. Aragoneses kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Cabrerizo rent richting de bal. Chun Wing onderschept slim de pass. Chun Wing met een sublieme pass. Kwok Fai rent richting de bal. Kwok Fai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perubianmiguel - Fingers Salad 1:1

35e minuut.
Kwok Fai rent richting de bal. Hong Ming rent richting de bal. Hong Ming speelt de bal door. Kwok Fai is nu in balbezit. Kwok Fai haalt uit met een fantastische trap. Aragoneses probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Leiva met een harde bal richting middenveld. Chi Ho kopt de bal weg. Kwok Fai is nu in balbezit. Hong Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Ming schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perubianmiguel 61%, Fingers Salad 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perubianmiguel - Fingers Salad 1:1

49e minuut.
Chi Ho is nu in balbezit. Chi Ho geeft de bal voor. Campuzano rent richting de bal. Hong Ming onderschept slim de pass. Hong Ming draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Chun Yu geeft de bal voor. Cheuk Wah kopt de bal weg. Daar is Fernández Suárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwok Fai rent richting de bal. Kwok Fai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bonera is nu in balbezit. Hong Ming rent richting de bal. Hong Ming speelt de bal door. Kwok Fai rent richting de bal. Kwok Fai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Chi Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogerio verovert de bal door een tackle van achteren. Rogerio passt de bal in één keer door. Lunar is nu in balbezit. Lunar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Chi Ho verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Ho probeert naar een medespeler te passen. Kwok Fai is nu in balbezit. Hong Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Ming haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perubianmiguel 62%, Fingers Salad 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perubianmiguel - Fingers Salad 1:1