Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Leones C. D. Ros
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Barreda is nu in balbezit. Barreda speelt de bal door. Dorado met een sublieme pass. Amaro is nu in balbezit. Amaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - C. D. Ros 0:1

3e minuut.
García Ventayol heeft problemen om de bal te vangen. Amaro rent richting de bal. Met opzet legt García Ventayol zijn tegenspeler op de grond. García Ventayol krijgt een gele kaart.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pineda Romero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amaro is nu in balbezit. Amaro haalt uit met een fantastische trap. Mario probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - C. D. Ros 0:2

24e minuut.
Lleonart speelt de bal door. Cayuelas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dorado. Cayuelas raakt geblesseerd tijdens het duel. Cayuelas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Duserm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rodríguez Marfil rent richting de bal. Rodríguez Marfil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - C. D. Ros 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Leones 42%, C. D. Ros 58%.
Deportivo Leones - C. D. Ros 1:2

55e minuut.
Salazar kopt de bal weg. Roig heeft problemen om de bal te vangen. Roig probeert naar een medespeler te passen. García Ventayol rent richting de bal. García Ventayol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Daar is Barreda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda Romero probeert naar een medespeler te passen. Navas González bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaro onderschept slim de pass. Amaro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Leones 27%, C. D. Ros 73%.
Deportivo Leones - C. D. Ros 1:2