Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C. D. Ros Deportivo Leones
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
García León schiet op doel. Klungelig pakt Navas González de bal. Barreda rent richting de bal. Amaro verovert de bal door een tackle van achteren. Amaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rodríguez Marfil rent richting de bal. Rodríguez Marfil passt de bal in één keer door. Setién rent richting de bal. García Ventayol verovert de bal door een tackle van achteren. García Ventayol haalt uit met een fantastische trap. Duserm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. D. Ros - Deportivo Leones 0:1

40e minuut.
García Ventayol probeert de bal aan de voet te houden. García León bereikt de bal nog maar net als eerste. García León passt de bal zonder na te denken. Amaro is nu in balbezit. Amaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. D. Ros 52%, Deportivo Leones 48%.
C. D. Ros - Deportivo Leones 0:1

56e minuut.
Roig met een snelle inworp. Salazar rent richting de bal. Salazar geeft een hoge lob. Cayuelas is nu in balbezit. Cayuelas haalt uit met een fantastische trap. Duserm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Rodríguez García met een sublieme pass. García León bereikt de bal nog maar net als eerste. García León passt de bal in één keer door. Amaro rent richting de bal. Amaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
García Fonseca geeft de bal voor. Lleonart kopt de bal weg. Barreda is nu in balbezit. García Ventayol is nu in balbezit. García Ventayol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Barreda is nu in balbezit. Barreda passt de bal met de wreef. Rodríguez Marfil rent richting de bal. Rodríguez Marfil draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rodríguez García de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. D. Ros 57%, Deportivo Leones 43%.
C. D. Ros - Deportivo Leones 0:1