Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Leones Davizcocho
Normal Tactiek ROMBO 3 DEF adel
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 38.8
poor Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


7e minuut.
Moulin verovert de bal door een tackle van achteren. Moulin speelt de bal door. Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ... Mario werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - Davizcocho 0:1

16e minuut.
Späing speelt de bal door. Ştefănuţ rent richting de bal. García Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Späing de bal. Moulin geeft een hoge lob. Klungelig pakt García Fonseca de bal. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Danielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewski passt de bal met de wreef. Taber geeft een hoge lob. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Danielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewski geeft de bal voor. Daar is García Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - Davizcocho 0:2

30e minuut.
Rodríguez Marfil speelt de bal door. Mario rent richting de bal. Mario geeft de bal voor. Späing bereikt de bal nog maar net als eerste. Späing schiet op doel. De bal raakt de paal. Mario bokst de bal weg. Mario probeert naar een medespeler te passen. Späing kopt de bal weg. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ geeft de bal voor. Mârzoi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
García Fonseca trapt de bal weg van het doel. Moulin kopt de bal weg. Daar is Ştefănuţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştefănuţ haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert García Fonseca de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Jiménez passt de bal zonder na te denken. Späing is nu in balbezit. Späing passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ştefănuţ de bal. Ştefănuţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Moulin kopt de bal weg. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Späing onderschept slim de pass. Ştefănuţ is nu in balbezit. Ştefănuţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Späing verovert de bal door een tackle van achteren. Späing met een sublieme pass. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - Davizcocho 0:3

41e minuut.
Danielewski rent richting de bal. Danielewski geeft een hoge lob. Mârzoi met een sublieme pass. Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Navas González geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Danielewski met de inworp. Späing is nu in balbezit. Späing geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - Davizcocho 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Leones 82%, Davizcocho 18%.
Deportivo Leones - Davizcocho 0:4

46e minuut.
Ştefănuţ is nu in balbezit. Ştefănuţ passt de bal met de wreef. Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi haalt uit met een fantastische trap. Mario werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - Davizcocho 0:5

53e minuut.
Späing onderschept slim de pass. Späing met een sublieme pass. Daar is Ştefănuţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ... Mario maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - Davizcocho 0:6

55e minuut.
Ştefănuţ springt en kopt de bal. De bal rolt over de achterlijn. Mario trapt de bal weg van het doel. Danielewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Mârzoi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - Davizcocho 0:7

57e minuut.
Na een snelle pass probeert García Ventayol de bal onder controle te krijgen. Moulin is nu in balbezit. Moulin geeft een lange en hoge pass. Ştefănuţ is nu in balbezit. Ştefănuţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - Davizcocho 0:8

61e minuut.
Inworp. Bastidas komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Lleonart bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas verovert de bal door een tackle van achteren. Bastidas probeert naar een medespeler te passen. Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - Davizcocho 0:9

69e minuut.
Salazar controleert de bal met de borst. Späing rent richting de bal. Späing probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bastidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastidas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mario trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Danielewski met de inworp. Späing geeft een lange en hoge pass. Ştefănuţ geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Barreda de bal. Späing verovert de bal door een tackle van achteren. Späing met een sublieme pass. Bastidas heeft problemen om de bal te vangen. Bastidas draait met de bal, schiet en ... Mario verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ştefănuţ is nu in balbezit. Ştefănuţ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Späing rent richting de bal. Salazar is nu in balbezit. Salazar passt de bal met de wreef. Moulin geeft een hoge lob. Ştefănuţ maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - Davizcocho 0:10

79e minuut.
Jiménez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Späing geeft een hoge lob. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas draait met de bal, schiet en ... Navas González probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - Davizcocho 0:11

84e minuut.
Bertanzi probeert naar een medespeler te passen. Moulin geeft een lange en hoge pass. Ştefănuţ heeft problemen om de bal te vangen. Bastidas rent richting de bal. Bastidas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Danielewski is nu in balbezit. Danielewski geeft de bal voor. Klungelig pakt García Fonseca de bal. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ... Mario probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - Davizcocho 0:12

86e minuut.
Späing rent richting de bal. Späing speelt de bal door. Bastidas rent richting de bal. Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - Davizcocho 0:13

88e minuut.
Taber geeft een hoge lob. Bastidas rent richting de bal. Ştefănuţ is nu in balbezit. Bastidas rent richting de bal. Bastidas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - Davizcocho 0:14

90e minuut.
Derdaś kopt de bal weg. Danielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewski passt de bal zonder na te denken. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ... Mario verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - Davizcocho 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Leones 73%, Davizcocho 27%.
Deportivo Leones - Davizcocho 0:15