Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Palencia C. D. Ros
532 a Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
15 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.4 gemiddelde waardering 19.1
matig Schieten slecht
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Amaro probeert de bal aan de voet te houden. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amaro. Bueno raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bueno met een snel genomen vrije trap. Daar is Almansa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. García Hernández draait met de bal, schiet en ... Duserm bokst de bal weg.

16e minuut.
Aranguren rent richting de bal. Rădoi onderschept slim de pass. Rădoi geeft de bal voor. García Hernández is nu in balbezit. García Hernández haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
García Hernández passt de bal zonder na te denken. Vizcaíno is nu in balbezit. Aranguren legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vizcaíno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kündig neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - C. D. Ros 1:0

23e minuut.
Kündig speelt de bal door. Caxaría is nu in balbezit. Caxaría met een sublieme pass. Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcaíno haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
García Hernández rent richting de bal. García Hernández passt de bal met de wreef. Vizcaíno is nu in balbezit. Vizcaíno haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rodríguez García de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Daar is Dorado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. García Hernández speelt de bal door. Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Palencia 28%, C. D. Ros 72%.
CD Palencia - C. D. Ros 1:0

50e minuut.
García Hernández draait met de bal, schiet en ... De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez García met de inworp. Vizcaíno rent richting de bal. Vizcaíno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira geeft een hoge lob. Daar is Dorado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. García Hernández draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Barbadilla Cervilla speelt de bal door. Aranguren rent richting de bal. Vizcaíno onderschept slim de pass. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ... Duserm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - C. D. Ros 2:0

78e minuut.
Pineda Romero met de inworp. Caxaría rent richting de bal. Caxaría geeft een hoge lob. Dorado rent richting de bal. Dorado geeft een lange en hoge pass. Arruabarrena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amaro rent richting de bal. Amaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - C. D. Ros 2:1

88e minuut.
Setién heeft problemen om de bal te vangen. Kündig rent richting de bal. Kündig passt de bal zonder na te denken. Vizcaíno rent richting de bal. Vizcaíno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Palencia 24%, C. D. Ros 76%.
CD Palencia - C. D. Ros 2:1