Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Davizcocho Perubianmiguel
5 med adel Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 13.1
zeer goed Schieten waardeloos
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Mârzoi speelt de bal door. Derdaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdaś geeft een hoge lob. Ştefănuţ controleert de bal met de borst. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ... Aragoneses verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - Perubianmiguel 1:0

2e minuut.
Ştefănuţ passt de bal met de wreef. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi speelt de bal door. Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Moulin onderschept slim de pass. Moulin geeft een lange en hoge pass. Mârzoi kopt de bal weg. Ştefănuţ heeft problemen om de bal te vangen. Ştefănuţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Moulin verovert de bal door een tackle van achteren. Arrufat is nu in balbezit. Arrufat speelt de bal door. Klungelig pakt Mârzoi de bal. Mârzoi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Aragoneses kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - Perubianmiguel 2:0

7e minuut.
Fernández Suárez onderschept slim de pass. Moulin met een sublieme pass. Bonera is nu in balbezit. Biavaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Biavaschi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Quester geeft een lange en hoge pass. Abad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ştefănuţ is nu in balbezit. Ştefănuţ schiet op doel. Aragoneses probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - Perubianmiguel 3:0

10e minuut.
Lunar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pérez Valera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abad is nu in balbezit. Ştefănuţ onderschept slim de pass. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Abad rent richting de bal. Arrufat verovert de bal door een tackle van achteren. Arrufat probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mârzoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mârzoi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Biavaschi probeert naar een medespeler te passen. Arrufat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ştefănuţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştefănuţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano geeft een hoge lob. Quester kopt de bal weg. Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Biavaschi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bonera de bal. Biavaschi geeft de bal voor. Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - Perubianmiguel 4:0

23e minuut.
Arrufat passt de bal met de wreef. Biavaschi heeft problemen om de bal te vangen. Biavaschi passt de bal zonder na te denken. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Taber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoñana begaat een overtreding. Taber is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biavaschi met een snel genomen vrije trap. Ştefănuţ is nu in balbezit. Ştefănuţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - Perubianmiguel 5:0

31e minuut.
Taber met een sublieme pass. Moulin probeert naar een medespeler te passen. Mârzoi rent richting de bal. Ştefănuţ is nu in balbezit. Ştefănuţ haalt uit met een fantastische trap. Aragoneses kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mârzoi is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - Perubianmiguel 6:0

37e minuut.
Biavaschi probeert naar een medespeler te passen. Fernández Suárez is nu in balbezit. Arrufat onderschept slim de pass. Ştefănuţ is nu in balbezit. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Arrufat met de inworp. Biavaschi speelt de bal door. Klungelig pakt Abad de bal. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ schiet op doel. Aragoneses kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mârzoi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - Perubianmiguel 7:0

43e minuut.
Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi passt de bal zonder na te denken. Daar is Ştefănuţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ... Aragoneses maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - Perubianmiguel 8:0

44e minuut.
Arrufat heeft problemen om de bal te vangen. Arrufat geeft de bal voor. Biavaschi kopt de bal weg. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi geeft een hoge lob. Aragoneses kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - Perubianmiguel 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davizcocho 22%, Perubianmiguel 78%.
Davizcocho - Perubianmiguel 9:0

46e minuut.
Ştefănuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefănuţ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abad de bal. Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Rogerio met een snelle inworp. Taber geeft een hoge lob. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ... Aragoneses maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - Perubianmiguel 10:0

55e minuut.
Cabrerizo met een snelle inworp. Arrufat is nu in balbezit. Arrufat passt de bal zonder na te denken. Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Quester speelt de bal door. Arrufat is nu in balbezit. Arrufat geeft de bal voor. Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ haalt uit met een fantastische trap. Aragoneses kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Späing komt het veld opgelopen. Bodenmann komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Späing is nu in balbezit. Späing geeft een lange en hoge pass. Daar is Leiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Biavaschi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Biavaschi neemt de hoekschop. Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Leiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Fernández Suárez geeft een lange en hoge pass. Biavaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biavaschi geeft een lange en hoge pass. Bodenmann is nu in balbezit. Bodenmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Moulin onderschept slim de pass. Moulin geeft een lange en hoge pass. Bodenmann is nu in balbezit. Bodenmann geeft een hoge lob. Ştefănuţ krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - Perubianmiguel 11:0

86e minuut.
Moulin onderschept slim de pass. Moulin geeft een hoge lob. Bodenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodenmann schiet op doel. Aragoneses werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Späing schiet op doel. Leiva kopt de bal weg. Biavaschi probeert de bal aan de voet te houden. Bonera rent richting de bal. Späing geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davizcocho 19%, Perubianmiguel 81%.
Davizcocho - Perubianmiguel 11:0