Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Leones C.D. San Langostino
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten hopeless
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


13e minuut.
Alonso Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso Bonilla passt de bal in één keer door. González Hernández met een sublieme pass. Sobrino is nu in balbezit. Sobrino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt García Fonseca de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Leones - C.D. San Langostino 0:1

14e minuut.
Alonso Bonilla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rodríguez Vaquero komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. González Villarreal rent richting de bal. González Villarreal met een sublieme pass. Rodríguez Marfil is nu in balbezit. Rodríguez Marfil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lleonart rent richting de bal. Lleonart geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fulzio met de inworp. González Hernández geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Roig met een snelle inworp. García Ventayol bereikt de bal nog maar net als eerste. García Ventayol probeert naar een medespeler te passen. Cayuelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cayuelas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Leones 56%, C.D. San Langostino 44%.
Deportivo Leones - C.D. San Langostino 0:1

55e minuut.
Barreda is nu in balbezit. Barreda geeft de bal voor. Daar is Campo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roig is nu in balbezit. Roig draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Barreda onderschept slim de pass. Barreda geeft de bal voor. González Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. González Villarreal geeft een lange en hoge pass. García Fonseca kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Rodríguez Marfil met een sublieme pass. Roig is nu in balbezit. Roig met een sublieme pass. García Ventayol is nu in balbezit. García Ventayol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
González Hernández passt de bal met de wreef. Cornago bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barreda. Barreda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Leones 55%, C.D. San Langostino 45%.
Deportivo Leones - C.D. San Langostino 0:1