Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Palencia Fingers Salad
532 a Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.6 gemiddelde waardering 15.9
adequate Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Caxaría probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wasilkowski is nu in balbezit. Wasilkowski geeft de bal voor. García Hernández rent richting de bal. García Hernández schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Caxaría met een sublieme pass. Daar is Chi Kui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vizcaíno is nu in balbezit. Vizcaíno haalt uit met een fantastische trap. Siu Wai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - Fingers Salad 1:0

6e minuut.
Chi Kui trapt de bal weg van het doel. Daar is Chi Ho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kündig is nu in balbezit. García Hernández is nu in balbezit. García Hernández haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Barbadilla Cervilla passt de bal in één keer door. Kündig rent richting de bal. Kündig speelt de bal door. Vizcaíno is nu in balbezit. Vizcaíno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Siu Wai trapt de bal weg van het doel. Kündig kopt de bal weg. Chi Kui rent richting de bal. Vizcaíno verovert de bal door een tackle van achteren. Vizcaíno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Barbadilla Cervilla is nu in balbezit. Chi Ho begaat een overtreding. Barbadilla Cervilla raakt geblesseerd tijdens het duel. García Eguren met een snel genomen vrije trap. Daar is Chi Kui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcaíno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - Fingers Salad 2:0

12e minuut.
Kwok Fai onderschept slim de pass. Kwok Fai speelt de bal door. Chi Kui bereikt de bal nog maar net als eerste. García Hernández onderschept slim de pass. García Hernández haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Chi Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kündig onderschept slim de pass. Kündig passt de bal met de wreef. García Hernández rent richting de bal. García Hernández draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cheuk Wah kan de bal niet met de borst controleren. Kündig geeft de bal voor. Yip Tat is nu in balbezit. Vizcaíno rent richting de bal. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Caxaría probeert naar een medespeler te passen. Barbadilla Cervilla rent richting de bal. Barbadilla Cervilla speelt de bal door. García Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. García Hernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - Fingers Salad 3:0

31e minuut.
Klungelig pakt Kündig de bal. Vizcaíno rent richting de bal. Vizcaíno passt de bal zonder na te denken. García Hernández is nu in balbezit. García Hernández schiet op doel. Siu Wai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Chi Ho onderschept slim de pass. Kündig verovert de bal door een tackle van achteren. Kündig passt de bal in één keer door. García Hernández rent richting de bal. García Hernández schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
García Hernández met een sublieme pass. Kündig rent richting de bal. Kündig passt de bal zonder na te denken. Vizcaíno is nu in balbezit. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Seco geeft een hoge lob. Kwun Chung kopt de bal weg. Chi Ho is nu in balbezit. García Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. García Hernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - Fingers Salad 4:0

42e minuut.
Siu Wai met een harde bal richting middenveld. Cheuk Wah kopt de bal weg. Rădoi met een sublieme pass. Daar is Vizcaíno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ... Siu Wai bokst de bal weg.

44e minuut.
Chun Wing is nu in balbezit. Vizcaíno verovert de bal door een tackle van achteren. Vizcaíno met een sublieme pass. García Hernández is nu in balbezit. García Hernández schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - Fingers Salad 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Palencia 27%, Fingers Salad 73%.
CD Palencia - Fingers Salad 5:0

49e minuut.
Yip Tat kopt de bal weg. Kündig is nu in balbezit. Kündig speelt de bal door. García Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. García Hernández haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Caxaría passt de bal met de wreef. Yip Tat bereikt de bal nog maar net als eerste. Yip Tat geeft een lange en hoge pass. Chun Yu controleert de bal met de borst. Chun Yu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Rădoi is nu in balbezit. Rădoi speelt de bal door. Kwun Chung rent richting de bal. García Hernández rent richting de bal. García Hernández schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Chi Ho met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kwok Leung stond buitenspel. Rădoi neemt vlug de vrije trap. Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcaíno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Palencia 38%, Fingers Salad 62%.
CD Palencia - Fingers Salad 5:0