Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rodejet FC C. D. Ros
4-4-2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 19.4
matig Schieten slecht
goed Passen zwak
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Pineda Romero heeft problemen om de bal te vangen. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu geeft een hoge lob. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Dragu kopt de bal weg. Klungelig pakt Andronic de bal. Vâlcu is nu in balbezit. Andronic rent richting de bal. Andronic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - C. D. Ros 1:0

5e minuut.
Amaro onderschept slim de pass. Amaro probeert naar een medespeler te passen. Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic verovert de bal door een tackle van achteren. Andronic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Andronic passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kołtoń de bal. Setién is nu in balbezit. Andronic onderschept slim de pass. Andronic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu speelt de bal door. Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic verovert de bal door een tackle van achteren. Andronic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
bin Abd Wahid passt de bal zonder na te denken. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic passt de bal met de wreef. Kołtoń rent richting de bal. Kołtoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - C. D. Ros 2:0

22e minuut.
Duserm met een harde bal richting middenveld. García León kopt de bal weg. bin Abd Wahid probeert naar een medespeler te passen. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Certinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vâlcu probeert naar een medespeler te passen. Certinho rent richting de bal. Certinho geeft een lange en hoge pass. Duserm bokst de bal weg. Kołtoń heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - C. D. Ros 3:0

31e minuut.
bin Abd Wahid speelt de bal door. Almansa rent richting de bal. Kołtoń onderschept slim de pass. Kołtoń schiet op doel. Duserm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - C. D. Ros 4:0

36e minuut.
Vâlcu heeft problemen om de bal te vangen. Vâlcu met een sublieme pass. Daar is Andronic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołtoń rent richting de bal. Kołtoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - C. D. Ros 5:0

38e minuut.
Kołtoń raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sastre komt het veld opgelopen. Certinho met een snelle inworp. Dragu speelt de bal door. Andronic is nu in balbezit. Andronic haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
bin Abd Wahid passt de bal met de wreef. Certinho rent richting de bal. Certinho passt de bal in één keer door. Sastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - C. D. Ros 6:0

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Abd Wahid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vâlcu speelt de bal door. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - C. D. Ros 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodejet FC 22%, C. D. Ros 78%.
Rodejet FC - C. D. Ros 7:0

48e minuut.
Vâlcu geeft de bal voor. Certinho heeft problemen om de bal te vangen. Pintado is nu in balbezit. Certinho verovert de bal door een tackle van achteren. Certinho geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Andronic is nu in balbezit. Andronic draait met de bal, schiet en ... García León heeft problemen om de bal te vangen. bin Abd Wahid probeert naar een medespeler te passen. Vâlcu speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - C. D. Ros 8:0

55e minuut.
bin Abd Wahid onderschept slim de pass. bin Abd Wahid geeft een hoge lob. Andronic krijgt zijn hoofd ertegen. Sastre rent richting de bal. Sastre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - C. D. Ros 9:0

62e minuut.
Daar is Rodríguez García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez García met een sublieme pass. Andronic met een sublieme pass. Sastre is nu in balbezit. Sastre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sastre rent richting de bal. Sastre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andronic is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - C. D. Ros 10:0

73e minuut.
Pomocnik speelt de bal door. Sastre rent richting de bal. Almansa onderschept slim de pass. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pyzdra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyzdra geeft een lange en hoge pass. Almansa rent richting de bal. Sastre onderschept slim de pass. Sastre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Andronic is nu in balbezit. Sastre is nu in balbezit. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Silveira rent richting de bal. Certinho onderschept slim de pass. Certinho geeft de bal voor. Andronic is nu in balbezit. Andronic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - C. D. Ros 11:0

90e minuut.
Silveira heeft problemen om de bal te vangen. Andronic is nu in balbezit. Andronic passt de bal zonder na te denken. Sastre rent richting de bal. Sastre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - C. D. Ros 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodejet FC 16%, C. D. Ros 84%.
Rodejet FC - C. D. Ros 12:0