Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C. D. Ros Rodejet FC
Normal Tactiek 4-4-2
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 38.7
poor Schieten average
average Passen good
poor Verdedigen average


5e minuut.
Silveira is nu in balbezit. Andronic is nu in balbezit. Aranguren is nu in balbezit. Andronic onderschept slim de pass. Andronic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Certinho probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic onderschept slim de pass. Andronic haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Almansa trapt de bal weg van het doel. Dragu kopt de bal weg. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Vâlcu probeert naar een medespeler te passen. Sastre rent richting de bal. Sastre passt de bal met de wreef. Andronic rent richting de bal. Andronic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C. D. Ros - Rodejet FC 0:1

27e minuut.
Certinho met een sublieme pass. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic passt de bal in één keer door. Sastre is nu in balbezit. Sastre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doeltrap. Duserm trapt de bal weg. bin Abd Wahid kopt de bal weg. Sastre rent richting de bal. Sastre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C. D. Ros - Rodejet FC 0:2

32e minuut.
Vâlcu onderschept slim de pass. Vâlcu passt de bal in één keer door. Andronic is nu in balbezit. Andronic schiet op doel. Duserm probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
bin Abd Wahid kopt de bal weg. Andronic is nu in balbezit. Sastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre schiet op doel. Duserm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. D. Ros - Rodejet FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. D. Ros 81%, Rodejet FC 19%.
C. D. Ros - Rodejet FC 0:3

59e minuut.
Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu geeft de bal voor. Almansa is nu in balbezit. Sastre verovert de bal door een tackle van achteren. Sastre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dorado geeft een hoge lob. Inworp. bin Abd Wahid met een snelle inworp. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu passt de bal zonder na te denken. Paal!

67e minuut.
Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic onderschept slim de pass. Andronic passt de bal zonder na te denken. Sastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C. D. Ros - Rodejet FC 0:4

70e minuut.
bin Abd Wahid geeft een lange en hoge pass. Duserm probeert naar een medespeler te passen. Dragu geeft een hoge lob. Sastre rent richting de bal. Sastre geeft een hoge lob. Duserm bokst de bal weg.

74e minuut.
Daar is Certinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Certinho geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rodríguez García de bal onder controle te krijgen. Sastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C. D. Ros - Rodejet FC 0:5

86e minuut.
Dragu speelt de bal door. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu passt de bal in één keer door. Andronic rent richting de bal. Andronic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. D. Ros 83%, Rodejet FC 17%.
C. D. Ros - Rodejet FC 0:5