Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imapi FC CD Arenteiro
433 Tactiek Paradela
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 42.8
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen goed
redelijk Verdedigen goed


9e minuut.
Calami bereikt de bal nog maar net als eerste. Calami geeft een lange en hoge pass. Kupris rent richting de bal. Kupris schiet op doel. Taivaloja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - CD Arenteiro 1:0

22e minuut.
Sáenz kopt de bal weg. Mudo is nu in balbezit. Kupris is nu in balbezit. Kupris schiet op doel. Taivaloja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - CD Arenteiro 2:0

30e minuut.
Calami bereikt de bal nog maar net als eerste. Calami geeft een hoge lob. Mzizi onderschept slim de pass. Kupris rent richting de bal. Kupris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Penev geeft een hoge lob. Aldi kopt de bal weg. Kupris rent richting de bal. Kupris draait met de bal, schiet en ... Taivaloja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - CD Arenteiro 3:0

42e minuut.
Calami is nu in balbezit. Masu geeft de bal voor. Kupris rent richting de bal. Kupris draait met de bal, schiet en ... Taivaloja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - CD Arenteiro 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imapi FC 46%, CD Arenteiro 54%.
Imapi FC - CD Arenteiro 4:0

53e minuut.
Stöhn is nu in balbezit. Stöhn passt de bal met de wreef. Are bereikt de bal nog maar net als eerste. Masu verovert de bal door een tackle van achteren. Masu geeft een lange en hoge pass. Taivaloja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Afobe bereikt de bal nog maar net als eerste. Calami begaat een overtreding. Afobe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. König zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sgarbi controleert de bal met de borst. Ravelo onderschept slim de pass. Ravelo schiet op doel. Rześny bokst de bal weg.

57e minuut.
Penev geeft de bal voor. Kupris kopt de bal weg. Aldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz verovert de bal door een tackle van achteren. Sáenz schiet op doel. Taivaloja bokst de bal weg.

61e minuut.
Szymczycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudo onderschept slim de pass. Mudo speelt de bal door. Penev is nu in balbezit. Penev haalt uit met een fantastische trap. Taivaloja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Inworp. Are zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Masu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatuľa verovert de bal door een tackle van achteren. Fatuľa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. de la Red Gutiérrez komt het veld opgelopen. López de la Fuente komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris geeft een hoge lob. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - CD Arenteiro 5:0

76e minuut.
Penev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacPhillip. Penev raakt geblesseerd tijdens het duel. Masu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sáenz krijgt zijn hoofd ertegen. Taivaloja bokst de bal weg. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - CD Arenteiro 6:0

79e minuut.
Sáenz rent richting de bal. Sáenz passt de bal in één keer door. Mzizi onderschept slim de pass. Kupris is nu in balbezit. Kupris schiet op doel. Taivaloja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - CD Arenteiro 7:0

81e minuut.
König geeft de bal voor. de la Red Gutiérrez kopt de bal weg. Daar is Ravelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudo geeft een hoge lob. Taivaloja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Mudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudo passt de bal in één keer door. Kupris is nu in balbezit. Kupris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - CD Arenteiro 8:0

84e minuut.
Masu rent richting de bal. Are verovert de bal door een tackle van achteren. Are passt de bal in één keer door. Fatuľa rent richting de bal. Fatuľa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Sgarbi de bal. Mudo speelt de bal door. Aldi rent richting de bal. Sáenz verovert de bal door een tackle van achteren. Sáenz draait met de bal, schiet en ... Taivaloja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imapi FC 42%, CD Arenteiro 58%.
Imapi FC - CD Arenteiro 8:0