Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
valdekas FC SKRILLEX
painkiller 1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
13% Spel op eigen helft 87%
23 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 15.5
goed Schieten zwak
solide Passen waardeloos
matig Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Kozoriz speelt de bal door. Siwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwei passt de bal in één keer door. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski draait met de bal, schiet en ... Lázaro bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trumiński met de inworp. Kok rent richting de bal. Kok passt de bal met de wreef. Podlaski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - FC SKRILLEX 1:0

5e minuut.
Galera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siwei is nu in balbezit. Siwei passt de bal met de wreef. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tejerina rent richting de bal. Abellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Kok begaat een overtreding. Kok krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Marrero met een sublieme pass. Tyczka geeft een lange en hoge pass. Daar is Chamorro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwei geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Siwei passt de bal met de wreef. Abellón is nu in balbezit. Kok onderschept slim de pass. Kok draait met de bal, schiet en ... Lázaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - FC SKRILLEX 2:0

22e minuut.
Marrero probeert de bal met de borst te controleren. Siwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwei passt de bal zonder na te denken. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siwei heeft problemen om de bal te vangen. Siwei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - FC SKRILLEX 3:0

24e minuut.
Fierro geeft de bal voor. Kok kopt de bal weg. Klungelig pakt Chamorro de bal. Podlaski rent richting de bal. Podlaski schiet op doel. Lázaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abellón kopt de bal weg. Kok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - FC SKRILLEX 4:0

27e minuut.
Concejo passt de bal met de wreef. Pevida is nu in balbezit. Boyraz verovert de bal door een tackle van achteren. Boyraz geeft de bal voor. Hernández Rodríguez kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Trumiński met een sublieme pass. Daar is Tyczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyczka probeert naar een medespeler te passen. Podlaski is nu in balbezit. Podlaski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fierro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tyczka is nu in balbezit. Tyczka passt de bal zonder na te denken. Trumiński is nu in balbezit. Trumiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - FC SKRILLEX 5:0

39e minuut.
Siwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwei met een sublieme pass. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski haalt uit met een fantastische trap. Lázaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - FC SKRILLEX 6:0

42e minuut.
Siwei onderschept slim de pass. Siwei passt de bal in één keer door. Kok bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski rent richting de bal. Podlaski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - FC SKRILLEX 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: valdekas 16%, FC SKRILLEX 84%.
valdekas - FC SKRILLEX 7:0

47e minuut.
Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Fierro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siwei rent richting de bal. Siwei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is Podlaski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podlaski speelt de bal door. Klungelig pakt Siwei de bal. Siwei schiet op doel. Lázaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - FC SKRILLEX 8:0

56e minuut.
Siwei passt de bal zonder na te denken. Kozoriz rent richting de bal. Tejerina verovert de bal door een tackle van achteren. Kok verovert de bal door een tackle van achteren. Kok geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Boyraz geeft een lange en hoge pass. Podlaski rent richting de bal. Siwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwei schiet op doel. Lázaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - FC SKRILLEX 9:0

63e minuut.
Tyczka passt de bal met de wreef. Trumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trumiński speelt de bal door. Kok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ledesma komt het veld opgelopen. Gutiérrez Carbó komt het veld opgelopen. Walendzik komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Klungelig pakt Kozoriz de bal. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka met een sublieme pass. Daar is Podlaski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podlaski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gutiérrez Carbó verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez Carbó geeft een hoge lob. Siwei kopt de bal weg. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - FC SKRILLEX 10:0

78e minuut.
Klungelig pakt Siwei de bal. Siwei passt de bal in één keer door. Tyczka speelt de bal door. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - FC SKRILLEX 11:0

81e minuut.
Kozoriz met een sublieme pass. Galera is nu in balbezit. Galera passt de bal in één keer door. Ledesma is nu in balbezit. Ledesma geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Podlaski rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: valdekas 9%, FC SKRILLEX 91%.
valdekas - FC SKRILLEX 11:0